webpaz logo
جستجو

حلیم گندم

مواد لازم :
آب : 8 لیوان روغن حیوانی : 1 قاشق غذاخوری نمک : یک سوم قاشق مرباخوری پودر دارچین : به مقدار لازم شکر : به مقدار لازم گندم پوست کنده : 1 استکان پیاز : 1 عدد گوشت مرغ : 100 گرم فلفل سفید : یک سوم قاشق مرباخوری

به نام خدا ...سلام به هاراجی های عزیز...


 ابتدا گندم پوست کنده را 8  ساعت قبل داخل ظرف پر از آب بریزید تا خیس بخرد.( هر چه گندم پوست کنده در آب بیشتر بماند آب بیشتری جذب خود میکند و راحت تر میپزد).

 حلیم گندم


یک قابلمه مناسب برداشته آب را داخل آن ریخته و روی حرارت میگذاریم تا بجوشد سپس گندم شسته و خیس خرده را اضافه میکنیم دقت کنید اول آب بجوشد بعد گندم را اضافه کنید این طوری اگر گندم را کم هم بزنید گندم به ته قابلمه نمیچسبد.

 تقریبا باید 3 الی 4 ساعت بجوشد تا گندم ها مغز پخت شوند.

حلیم گندم


در قابلمه ای دیگر 2 لیوان آب ریخته و پیاز را پوست کنده شسته و خرد کرده ایم را اضافه میکنیم و سپس گوشت مرغ ( سعی کنید ران مرغ یا سینه باشد بهتر است ) را به همراه نمک و فلفل سفید اضافه میکنیم و روی حرارت میگذاریم تا بپزد مرغ بعد از یک ساعت که پخته شد آن را ریش ریش میکنیم.

 

 وقتی گندم ها نرم و پخته شدند آنها با غذاساز یا گوشت کوب به شکل پوره در آورید و با گوشت مرغ ریش ریش شده مخلوط و خوب میکس کنید بگذارید نیم ساعت دیگر بجوشد توجه کنید این نیم ساعت را دائم باید هم بزنید والا ته میگیرد.

حلیم گندم

 بعد از نیم ساعت حیلم جا افتاده و آماده است داخل ظرف سرو بکشید و با پودر دارچین روغن حیوانی و شکر تزیین و میل کنید.

نوش... جان...

حلیم گندم

آخرین آموزش ها
برترین ها
دستگاه پلمپ حرارتی کیسه ۶۹/۰۰۰