کیک یزدی
امروز آموزش کیک یزدی را خواهیم داشت که بسیار سالم و خوشمزه است و بافت بسیار لطیفی دارد و برای مهمانی ها و دورهمی ها نیز مناسب می باشد.
تخم مرغ، شکر، ماست، روغن مایع، وانیل و گلاب را با همزن 5 دقیقه مدام و در یک جهت می زنیم بعد به آن پودر هل را اضافه می کنیم و دوباره هم می زنیم.( می توانید به جای روغن مایع از روغن کنجد نیز استفاده کنید)
آرد و بکینگ پودر را سه بار الک کنید تا هیچ گلوله و ناخالصی نداشته باشند و کاملا صاف شوند. و در طی دو مرحله به مواد اضافه کنید و با دور کند همزن در حد مخلوط شدن بزنید.
کشمش را اضافه کنید. اضافه کردن کشمش اختیاری است و اگر دوست نداشتید می توانید آن را حذف کنید. حتی می توانید از گردوی خردشده نیز استفاده کنید.
کپسول ها را درون قالب گذاشته و از مواد کیک درون آنها بریزید. (روی کیک ها را با چاقوی چرب یک بعلاوه می زنیم تا موقع پختن ترک بخورد.) اگر قالب کیک یزدی نداشتید کپسول ها را درون فنجان کوچک فرانسوی قرار دهید.
روی کیک ها کمی کنجد بپاشید و سینی فر را به مدت 15 دقیقه درون فر از قبل گرم شده با دمای 180درجه سانتی گراد بگذارید. برای اطمینان از پخته شدن کیک می توانید با یک خلال دندان تست کنید. در آخر چند دقیقه گریل را روشن کنید.