webpaz logo
جستجو

کتلت

مواد لازم :
سب زمینی : ۲ عدد بزرگ گوشت چرخ کرده (مخلوط گوسفن و گوساله ) : ۴۰۰ گرم پیاز : ۱ عدد متوسط تخم مرغ : ۱ عدد نمک و زرد چوبه : به مقدار لازم ادویه : به مقدار لازم پودر سیر : به مقدار لازم روغن سرخ کردنی : به مقدار لازم گوجه فرنگی : ۲ عدد بزرگ


ابتدا سیب زمینی هارو پوست گرفته و میزاریم تو آب که بپزه البته احتیاج به آب زیاد نیست و  خیلی کم بهش نمک میزنیم و بعد از این که سیب زمینی ها پخت آنها رو با قسمت ریز رنده ، رنده میکینم و میزاریم کنار.


پیاز را پوست کنده و داخل ظرفی که سیب زمینی هارو رنده کردیم رنده میکنیم و بعد گوشت را اضافه کرده و ورز میدهیم ،بعد تخم مرغ را اضافه میکنیم و ورز میدهیم تا کامل مخلوط شود بعد از آن ادویه و نمک و زرد چوبه و  پودر سیر را اضافه میکنیم و دوباره ورز میدهیم تا کامل مخلوط و یکدست بشه البته تو این مرحله بهتره نمکشو بچشیم که کم نباشه چون مزه این غذا کامل به چاشنی هاش هستش.

کتلت


ماهیتابه تفلون و نسوزی را انتخاب کرده (تا موقع سرخ شدن کتلت ها به مشکل و چسبندگی مایع کتلت برنخوریم ) و داخلش روغن سرخ کردنی ریخته و میزاریم داغ بشه و بعد کتلت ها رو فرم داده و یکی یکیداخل روغن داغ  میریزم تا سرخ بشن و کامل دو طرف کتلت طلایی بشه و بعد از سرخ شدن کتلت ها آن ها را در ظرف جدا گانه ای میچینیم و سر آخر نوبت به سرخ کردن گوجه هامون میرسه .در این جا گوجه هامون رو  شسته و بعد به صورت عرضی حلقه کرده و داخل روغن سرخ میکینم و موقع سرو غذا کنار کتلت ها سرو میکنیم. کتلت گوشت رو با هر نوع مزه ای میشه سرو کرد هم ماست هم سبزی خوردن و هم سالاد ،چه سالاد شیرازی چه سالاد فصل یا همون سالاد کاهو که در اینجا من از سالاد کاهو استفاده کردم. نوش جان.

کتلت

کتلت

 

آخرین آموزش ها
برترین ها
دستگاه کوفته پیچ ۲۹/۰۰۰