کوردن بلو
چیکن کوردن بلو (corden blue chicken ) یک غذای فرانسوی است و کوردن بلو به معنی روبان آبیست. در آشپزی به گوشتی که بین آن ژامبون و پنیر گذاشته شود کوردن بلو گفته می شود.
سینه مرغ را از وسط نصف می کنیم و داخل نایلونی می گذاریم و با وردنه چندبار روی آن می زنیم تا بافت آن کمی شل شود.
سینه مرغ را از نایلون در می آوریم و روی تخته ی آشپزخانه قرار می دهیم. کمی سس خردل و فلفل سیاه و نمک به روی آن می زنیم.
یک ورق ژامبون روی هر کدام می گذاریم و روی ژامبون هم پنیر می گذاریم. حالا این سه ردیف را رول می کنیم و با خلال فیکس کرده در یخچال می گذاریم تا هم طعم دار شود و هم شکل رولی خودش را محکم کند.
آرد و آرد سوخاری را در ظرفی جداگانه می ریزیم و در هر دو نمک و فلفل سیاه را مخلوط می کنیم. تخم مرغ را هم در ظرفی جداگانه می شکنیم و هر سه ظرف را به ترتیب آرد، تخم مرغ و آرد سوخاری را رو به روی خودمان روی میز می چینم.
مرغ را از یخچال بیرون می آوریم و به ترتیبی که چیدیم داخل هر کدام می چرخانیم و وقتی هر سه ظرف تمام شد آنها را در ظرفی که قبلا روغن ریخته داغ شده، سرخ می کنیم یا بدون مصرف زیاد روغن در فر آماده می کنیم.
فر را از قبل در دمای 180 درجه می گذاریم و کف سینی فر را کاغذ روغنی پهن می کنیم و سینه مرغ را در آن می گذاریم و به فر انتقال می دهیم. برای طلایی شدن مرغ ها کمی روغن زیتون به آن می زنیم. 10 تا 15 دقیقه بعد چیکن کوردن بلو آماده سرو است.