املت آمریکایی
ابتدا نصف پیمانه قارچ ورق شده رو با کمی کره تفت می دیم و میذاریم کنار. یک عدد پیاز ون رو نگینی خورد می کنیم و ن.ی کمی کره تفت می دیم تا طلایی بشه. بعد فلفل دلمه های رنگی مون رو که به اندازه یک مشت هست رو به پیاز ها اضافه می کنیم و کمی تفت می دیم. کمی که گذشت حالا سیر مون رو هم ریز می کنیم و به مخلوط اضافه می کنیم. حالا قارچ تفت اده شده مون رو به مخلوط اضافه می کنیم و هم می زنیم. گوجه رو نگینی خورد می کنیم و به مخلوط ماهی تابه اضافه می کنیم. کمی نمک و فلفل سیاه به مخلوط اضافه می کنیم.
کلم برکلی مون رو داخل آب به مدت 3 دقیقه ب پز می کنیم و تا فقط کمی نرم بشه. بعد آب کشش می کنیم و می ذاریم داخل آب و یخ تا رنگش عوض نشه و سبز بمونه و مراحل پخت اون متوقف بشه. دو تا تخم مرغ رو توی ظرف جدا می زنیم تا یک دست بشه . کمی نمک و فلفل بهش اضافه می کنیم و به ماهی تابه انتقالش می دیم تا با حرارت ملایم بپزه. حرارت اگه زیاد باشه می سوزه. وقتی کمی از شلی در اومد و تونستیم با کفگیر حر کتش بدیم برش می گردونیم تا طرف دیگه اش هم بپزه. حالا مواد سرخ شده مون رو یک طرف تخم مرغ ها میریزیم و روش پنیر گودا می ذاریم. پنیر که کمی آب شد لایه خالی رو بر می گردونیم روی پنیر ها تا نیم دایره بشه.
در این مرحله املت رو از ماهی تابه خارج می کنیم و میذاریمش توی ظرف مناسب سرو. بروکلی ها رو هم کنارش می ذاریم و سرو می کنیم.