پیچاق قیمه اردبیلی
خورش پیچاق قیمه
مواد لازم :
گوشت 300 گرمخلال بادام 100 گرم پیاز 2 عددرب گوجه فرنگی 2 قاشق غذاخوریآبلیمو 2 قاشق غذاخوریتخم مرغ مقدار لازمنمک، فلفل و دارچین به مقدار لازم
مدت زمان آماده سازی : -۵ دقیقه
مدت زمان پخت : ۵ دقیقه

طرز تهیه : پیازها را ریز خرد کنید سپس در مقداری روغن تفت دهید تا نرم شوند ، گوشت ها را بصورت نوارهای باریک خرد کنید سپس به پیازها اضافه نمائید ، کمی تفت دهید تا رنگ گوشت تغییر کند.
پس از اینکه رنگ گوشت تغییر کرد مقداری دارچین ، رب گوجه فرنگی ، ابلیمو و خلال بادام را اضافه کنید و چند دقیقه تفت دهید سپس چند لیوان آب جوش اضافه کنید و با حرارت ملایم اجازه دهید خورش جا بیفتد.
در انتهای پخت نمک و فلفل را اندازه کنید ، وقتی خورش به روغن افتاد آن را در ظرف مناسب بریزید و روی آن چند تخم مرغ نیمرو کنید و قرار دهید سپس بهمراه برنج سرو کنید.