webpaz logo
جستجو

آش ترخینه

یکی از آش های سنتی خوشمزه که در مناطق مختلف مثل کرمانشاه، اراک و لرستان تهیه میکنند آش ترخینه است. آش ترخینه و ماش هم یکی از انواع آن است. ترخینه خمیر خوش طعمی است که از غالبا از دوغ و بلغور گندم تهیه شده و به صورت آماده در عطاری ها به فروش میرسد. در مورد تهیه ترخینه در خانه هم قبلا توضیح دادیم. پس برویم سراغ طرز تهیه آش ترخینه با ماش.

مواد لازم :
ماش 2 لیوان  ترخینه 1 عدد سبزی آش ( تره ، جعفری ، گشنیز ، نعنا ) 500 گرم پیاز 4 عدد کشک 1 لیوان  پیاز داغ ، سیر داغ ، نعنا داغ مقداری برای تزیین

مدت زمان آماده سازی : ۵ دقیقه

مدت زمان پخت : ۱۲۵ دقیقه

زمان کل : ۱۳۰ دقیقه

برای : ۴ نفر

عکس

 

طرز تهیه آش ترخینه و ماش

  

پیازها را خلالی خرد کنید و با مقداری روغن سرخ کنید. ماش را از 2 ساعت قبل خیس دهید. سپس پیاز داغ ، ماش ، ترخینه و سبزی های خرد شده را داخل قابلمه ای بریزید و به آن 6 لیوان آب اضافه کنید.

 

قابلمه را روی حرارت متوسط قرار دهید تا آش بپزد و جا بیفتد. در اواخر پخت کشک را اضافه کنید. پس از اینکه آش جا افتاد در ظرف بریزید و با پیاز داغ ، سیر داغ و نعنا داغ تزیین و سرو کنید.

 

نکته ها :

استفاده از کشک درون این آش سلیقه‌ای است و میتوانید تنها روی آش را با کشک تزیین کنید.

امیدواریم این آش محلی کرمانشاه را تهیه کنید و از آن لذت ببرید.

 

آخرین آموزش ها
برترین ها
ظرف تنقلات طرح کفشدوزک ۶۹/۰۰۰