webpaz logo
جستجو

بانوفی پای انگلیسی

مواد لازم :
نان تارت : 1 عدد سس دولسه دلچه : 800 گرم بیسکوییت : 50 گرم موز : 8 عدد خامه زده شده : 400 گرم شکلات : 20 گرم

به نام خدا

سلام به هاراجی های مهربان و ... خوش اخلاق


ابتدا فر را با دمای 180 درجه سانتی گراد روشن کرده تا گرم شود. سپس 4 عدد از موزها را بعد از پوست گرفتن خرد کرده درون سینی فر چرب شده بچینید و داخل فر به مدت 10 دقیقه بگذارید تا پخته شوند. بعد بیرون آورده تا خنک شوند و باقی موزها را پوست گرفته و خرد کرده و درون ظرفی آماده کنار میگذاریم.


حال نان تارت را درون قالب هم اندازه گذاشته و روی سطح آن را با قاشق 200 گرم از سس دولسه دلچه بریزید ( سس دلسه دلچه در فروشگاه قابل خریداری هست و هم می توانید در خانه آن را به صورت خانگی درست کنید) و کاملا پخش کرده. 

بانوفی پای انگلیسی


بیسکوییت ها را درون نایلون تمیزی ریخته و کاملا آن را خرد کنید سپس روی سطح سس دولسه دلچه بریزید تا کاملا سطح را پوشش دهد.

 بانوفی پای انگلیسی


حال تمام موزها را روی خرده بیسکوییت ها بچینید و فشار دهید تا فرو روند. سپس باقی سس دولسه دلچه را بریزید و با قاشق پخش کنید. سپس با نایلون تمیزی روی سطح بکشید و در یخچال 2 الی 3 ساعت بگذارید بماند اگر عجله داشتید 1 ساعت در فریزر بماند اشکالی ندارد.

بانوفی پای انگلیسی

بانوفی پای انگلیسی


 شکلات را رنده کرده و درون ظرفی بریزید سپس خامه زده شده را روی بانوفی ریخته و بعد خرده های شکلات آماده شده را بریزید و برش بزنید. سعی کنید همیشه این میان وعده خوشمزه و لذیذ را سرد میل کنید تا سس آن شل نباشد. 

نوش ... جان ...

 بانوفی پای انگلیسی

بانوفی پای انگلیسی

آخرین آموزش ها
برترین ها
سیخ دایره ای کباب ۳۹/۰۰۰