webpaz logo
جستجو

زرشک پلو

 

مواد لازم :
سینه کامل مرغ 2 عدد    برنج 3 لیوان پیاز 1 عددسیر 2 حبه زرشک 1 لیوان شکر 1 قاشق غذاخوریزعفران دم کرده 5 قاشق غذاخوریکره 2 قاشق غذاخوریروغن مایع مقدار لازم زردچوبه و نمک و فلفل به مقدار لازم

مدت زمان آماده سازی : ۵ دقیقه

مدت زمان پخت : ۹۵ دقیقه

زمان کل : ۱۰۰ دقیقه

برای : ۳ نفر

تصویر

زرشک پلو با مرغ مخلوط

 

  

تصویر

 

طرز تهیه : سینه های مرغ را نصف کنید و داخل قابلمه بریزید. سپس 4 لیوان آب ، 2 قاشق غذاخوری روغن مایع ، پیاز حلقه شده ، سیر ، کمی زردچوبه ، نمک و فلفل اضافه کنید. در قابلمه را ببندید و روی حرارت متوسط قرار دهید تا مرغ ها بپزند و آب غذا تمام شود ( نصف لیوان آب مرغ برای داخل برنج بردارید ). سپس سینه های مرغ پخته را با دست به تکه های کوچک خرد کنید.

 

زرشک را تمیز کنید و حدود 30 دقیقه در آب ولرم خیس دهید. پس از این مدت زمان با اب سرد خوب آبکشی کنید ؛ کره و مقداری روغن داخل ماهیتابه بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید تا داغ شود؛ سپس زرشک ، شکر و زعفران دم کرده را اضافه کنید و چند دقیقه تفت دهید تا زرشک سرخ شود.

 

تصویر

 

برنج را بشویید و با چند لیوان آب و مقداری نمک داخل قابلمه بریزید و روی حرارت قرار دهید تا بجوشد. سپس آبکشی کنید ( برنج را باید زمانی آبکشی کنید که وقتی دانه برنج را میان دو انگشت میفشارید مغز برنج کمی خام و اطراف ان نرم باشد ).

 

ته قابلمه کمی روغن بریزید و نصف برنج آبکش شده را داخل قابلمه بریزید.  روی برنج تکه های مرغ و زرشک را قرار دهید و روی آن را با بقیه برنج بپوشانید. حرارت را زیاد کنید تا برنج بخار کند سپس نصف لیوان آب مرغ را روی برنج بدهید ، حرارت را کم کنید و اجازه دهید برنج دم بکشد.

طرز تهیه بریانی مرغ

 

پس از پخت برنج را کمی با چنگال مخلوط  کنید تا برنج یکدست شود سپس در ظرف بکشید و بهمراه ماست یا سالاد سرو کنید.

 

آخرین آموزش ها
برترین ها