webpaz logo
جستجو

زرشک پلو با مرغ

مواد لازم :
برنج ایرانی : ۴ پیمانه مرغ : ۴ تکه (بسته به سلیقه هم ران میشه استفاده کرد هم سی زرشک : به مقذار لازم روغن سرخ کردنی : به مقدار لازم نمک و زردچوبه : به مقدار لازم ادویه : به مقدار لازم دارچین : به مقدار لازم شکر : به مقدار لازم زعفران دمکرده : به مقدار لازم


ابتدا مرغها رو شسته و داخل قابلمه میزاریم و میگذاریم با آب کم همراه با پیاز و کمی نمک و و مقدار کمی زرد چوبه بپزه البته برای سس مرغی که میخواهیم درست کنیم احتیاج به آب مرغ داریم برای همین وقتی مرغ پخت مرغ ها رو جداگانه میزاریم کنار و آب مرغ را برای تهیه سس مرغ صاف میکنیم بعد مرغهارو داخل یه ماهیتابه نسوز با روغن سرخ کردنی سرخ میکنیم  تا بعد بزاریم توسسش

 زرشک پلو با مرغ




ابتدا برنج رو از قبل با نمک زیاد خیس میکنیم برای آبکش کردن بعد برنج رو میشوریم تا نمک اضافیش بره و بعد برنج رو داخل قابلمه ای که از قبل آب ریخیتیم توش تا به جوش بیاد میریزیم ، بهترین زمان برای آبکش کردن برنج زمانی هستش که وقتی ۱ دونه برنج رو برداریم و از وسط نصف کنیم یه نقطه سفید وسطش باشه این موقع بهترین زمان  آبکش کردن برنج هستش وقتی برنج رو آبکش کردیم اگر ته دیگ دوست دارین بنا به سلیقتون هم از نون و هم از سیب زمینی میتونید برای ته دیگ استفاده کنین

برای ته دیگ اول کف قابلمه رو روغن میریزیم بعد سیب زمینی ها رو میچینیم و بعد برنج رو میریزیم و آب و روغن داغ میدیم روش  و میزاریم برای دم


زرشک ها رو پاک کرده و میشوریم و تو یه ماهیتابه کوچک روغن ریخته و بعد زرشک رو میریزیم و سرخ میکنیم و کمی شکر برای اینکه ترشی زرشکو بگیره میریزیم و سر آخر زعفران دمکرده میریزیم و تفت میدیهیم و ختموش میکنیم میزاریم کنار

بعد از اتمام مراحل  بالا وقتی برنجمون دم کشید برای سرو کردن غذا ابتدا یکم از برنجمون رو داخل مخلوط زرشک و زعفران و شکر که درست کردیم میریزیم و مخلوط میکنیم برای روی برنج و بعد برنج را کشیده و مخلوط زرشک را روش میریزیم و بعد مرغهامون رو دورش میچینیم و با کمی از سس مرغ سرو میکنیم

 زرشک پلو با مرغ

آخرین آموزش ها
برترین ها