webpaz logo
جستجو

باقالی پلو و گوشت

مواد لازم :
باقالی : ۳۰۰ گرم گوشت چرخ کرده : ۳۰۰ گرم برنج : ۴ پیمانه پیاز : ۱ عدد رب : ۲ قاشق غذاخوری نمک،فلفل،زردچوبه : به مقدار لازم روغن : به مقدار لازم شوید خشک : ۲۰۰ گرم

با سلام خدمت تمام کدبانو های عزیز ایران زمین.امروز قرار هست که طرز تهیه باقالی پلو با گوشت رو آموزش بدم بهتون، امیدوارم که براتون مفید باشه و از درست کردن آن لذت ببرید. از اینکه با ما همراه هستید از شما سپاسگذاریم.


:

ابتدا باقالی ها را در قابلمه ریخته و آن را به بپزید. هنگامی که به خوبی پخته شد آن را آبکش کنید.


:

 پیاز را رنده کنید و با گوشت مخلوط کنید و به آن ادویه و نمک و زردچوبه بزنید. و در روغن سرخ کنید. هنگامی که به خوبی سرخ شد به آن شوید خشک و رب هم اضافه کنید و به مدت ۲ دقیقه تفت دهید.( اگر دوست داشتید از شوید تازه هم میتوانید استفاده کنید که طعم و عطر بهتری به غذا می دهد.)


 سپس باقالی های پخته شده را به همراه نصف لیوان آب به مواد اضافه کنید و در تابه را بگذارید تا روی شعله ی کم مواد به خوبی پخته شود.

 باقالی پلو با گوشت


:

 برنج را در قابلمه ریخته و آن را بشویید و روی آن به مقدار کافی آب و کمی نمک بریزید.‌هنگامی که برنج خوب پخته شد. آن را آبکش نمایید. 


کف قابلمه را چرب کنید و از نون به عنوان ته دیگ استفاده کنید.برنج را در قابلمه بریزید و لا به لای آن از مواد بریزید و بگذارید غذا دم بکشد.

 باقالی پلو با گوشت

غذای ما آماده است. میتوانید این پلوی خوشمزه را با ترشی یا سالاد نوش جان کنید.نوش جان.

 باقالی پلو با گوشت

آخرین آموزش ها
برترین ها