webpaz logo
جستجو

میگو پلو بوشهری

مواد لازم :
میگو : 300 گرم پیاز : 2 عدد برنج : 2 پیمانه عدس : 1 پیمانه گشنیز : 7 قاشق شنبلیله خرد شده : 3 قاشق غذا خوری رب : 2 قاشق غذا خوری سیر رنده شده : 2 عدد زردچوبه : به مقدار دلخواه

برای پخت این غذای اصیل جنوبی به میگو نیاز داریم، بدلیل گران بودن میگو میتوانید از میگوهای ریزتر که قیمت بصرفه تری دارند استفاده کنید. ابتدا دم و سر میگو ها را جدا کنید و سپس رگ پشت آن را نیز خارج کنید. سپس شسته و بگذارید خشک شوند. عدس ها را نیز بهتر است 2 ساعت قبل از پخت خیس کرده تا راحت تر هضم شوند. سپس آبکشی کرده و در قابلمه ریخته و مقداری آب به اندازه ای که روی عدس ها را بپوشاند به آن اضافه کرده و اجازه دهید تا پخته شوند و آب آن کشیده شود.

 در تابه ای پیاز ها را نگینی خورد کرده و تفت دهید سپس سیرهای رنده شده و سبزی های معطر را به آن اضافه کنید و مقداری تفت دهید، سپس عدس پخته شده، رب و همچنین ادویه های پلو را اضافه کنید، چون میگو نیازی به پخت زیادی ندارد پس در آخر به مواد پلو اضافه کنید و سپس کل مواد را با هم مخلوط کنید و تفت دهید تا میگوها نیز پخته شوند. سپس برنج را جدا پخته و آبکش کنید. حالا  در قابلمه مقداری روغن ریخته و مقداری از برنج را کف قابلمه بریزید و مقداری از مواد میانی پلو را اضافه کنید. این ترتیب را ادامه بدهید تا هر دو مواد تمام شود، توجه کنید که لایه ی بالایی پلو حتما برنج باشد، در آخر به اندازه نصف پیمانه آب و روغن روی پلو بریزید سپس پلو را روی شعله متوسط گذاشته و اجازه دهید تا دم بکشد.

میگو پلوی بوشهری

آخرین آموزش ها
برترین ها