خوراک زبان گوساله
ابتدا زبان ها رو می شوریم و چربی های اضافه و پرز های سیاه روی زبان رو می گیریم و خوب می شوریم تا تمیز بشه. میذاریم تا آب شون بره. پیاز مون رو خورد می کنیم و می ذاریم تا کمی با روغن خیلی کم تفت بخوره. کمی که نرم شد زبان ها رو بهش اضافه می کنیم. کمی چوب دارچین و زنجبیل و برگ بو و تخم گشنیز و نمک و فلفل و زرد چوبه رو بهش اضافه می کنیم و کمی آب می ریزیم و می ذاریم تا بپزه.
وقتی که گوشت زبان خوب پخت پوست زبان ها رو جدا می کنیم و زبان رو برش می زنیم. حالا زبان ها رو با روغن سرخ می کنیم. وقتی که خوب سرخ شدن رب گوجه فرنگی رو بهش اضافه می کنیم و تفت می دیم. گوشت ها که با رب گوجه فرنگی هم کمی تفت خوردن حالا تکه های زبان رو در میاریم.
با رب گوجه فرنگی باقی مونده توی ماهی تابه برای خوراک مون سس درست می کنیم. کمی آب باقی مونده از آب زبان رو از صافی رد می کنیم و پیاز ها و زنجبیل و برگ بو و چوب دارچینش رو میندازیم تا بره. آب صافی شده رو با رب مخلوط می کنیم و می ذاری تا کمی بخوشه و غلیظ بشه. در آخر جعفری رو بهش اضافه می کنیم. موقع سرو خوراک زبان روی زبان ها این سس رو می کشیم تا خشک نباشه. این خوراک هم با پلو و هم با نون قابل سرو هست.