webpaz logo
جستجو

ته چین مرغ و بادمجان

مواد لازم :
سینه مرغ : 2 عدد پیاز : 2 عدد زرشک : 1 قاشق غذاخوری برنج ایرانی : 3 پیمانه نمک و فلفل : به مقدار لازم زردچوبه : به مقدار لازم روغن : به مقدار لازم زعفران دمکرده : به مقدار لازم ماست : 6 قاشق غذا خوری گلاب : 1 قاشق غذا خوری بادمجان دلمه ای : 2 عدد تخم مرغ : 1 عدد


ابتدا برنج مون رو می شوریم و با نمک می ذاریم خیس بخوره. بادمجان های دلمه ای رو هم پوست می کنیم و نمک می پاشیم تا تلخی بره. مرغ ها رو هم می شوریم و می ذاریم با یه دونه پیاز و نمک و فلفل سیاه و زرد چوبه بپزه و نرم بشه. وقتی مرغ ها پخت ریش ریش شون می کنیم. یه دونه پیاز رو رنده می کنیم و سرخ می کنیم تا طلایی بشه وقتی طلایی شد زرشک رو بهش اضافه می کنیم و کمی تفت میدیم و میذاریم کنار. 

ته چین مرغ و بادمجان


برنج رو کمی می پزیم و آب کش می کنیم. تخم مرغ و ماست و زعفران و گلاب رو توی یه ظرف می ریزیم و خوب هم میزنیم تا کاملا یک دست بشه. یک دست که شد نصف برنج آب کش شده رو بهش اضافه می کنیم و هم می زنیم تا کاملا آغشته بشه. بادمجان ها رو هم کمی سرخ می کنیم و کنار می ذاریم. قالب ته چین رو با روغن کمی چرب می کنیم و اول بادمجان ها رو تهش می چینیم و بعد برنج زغفرانی رو روش می ریزیم و خوب صافش می کنیم بعد پیاز داغ و زرشک رو می ریزیم و بعد مرغ های ریش ریش شده در آخر برنج سفید باقی مونده رو میریزیم. روی قالب رو با فویل می پوشونیم و توی فر با دمای 170 درجه به مدت 45 دقیقه تا یک ساعت قرار می دیم.

ته چین مرغ و بادمجان


قالب رو از فر در میاریم و اجازه میدیم تا کامل خنک بشه. بعد به آرومی از قالب درش میاریم و توی ظرف مناسب تزیین و سرو ش می کنیم.

آخرین آموزش ها
برترین ها
همبرگر زن دستی Progressive ۳۹/۰۰۰