جوجه کباب
مدت زمان آماده سازی : ۳۵ دقیقه
مدت زمان پخت : ۳۵ دقیقه
زمان کل : ۷۰ دقیقه
برای : ۴ نفر

جوجه کباب عسلی
طرز تهیه : کره ذوب شده ، عسل ، سس گوجه فرنگی ، پوست لیمو ترش یا پرتقال رنده شده ، نمک و فلفل را داخل کاسه ای بریزید و مخلوط کنید.
سینه های مرغ را به تکه های متوسط خرد کنید و داخل کاسه ای بریزید. سپس سس کره و عسل را اضافه و مخلوط کنید ، روی کاسه را بپوشانید و 30 دقیقه در یخچال استراحت دهید تا مرغ ها مزه دار شوند.
مرغ های مزه دار شده را از یخچال خارج کنید. داخل سینی فر کاغذ روغنی قرار دهید و تکه های مرغ را داخل سینی بگذارید و در فر با دمای 180 درجه سانتیگراد 20 30 دقیقه قرار دهید تا جوجه ها ترد و طلایی شوند. سپس سرو کنید.
نکته ها : میتوانید مرغ ها را روی کباب پز کباب کنید یا داخل ماهیتابه را چرب کنید و با حرارت ملایم سینه های مرغ را داخل ماهیتابه تفت دهید تا کباب شوند.