سوپ مرغ
مواد لازم :
سینه مرغ 1 عدد برنج 1/2 لیوان پیاز 1 عدد گشنیز خرد شده 1 قاشق غذاخوری خامه 4 قاشق غذاخوری سیر 2 حبه زیره 1/2 قاشق چایخوری دارچین 1/4 قاشق چایخوری پودر هل 1/4 قاشق چایخوری زنجبیل 1 قاشق چایخوری زردچوبه 1/4 قاشق چایخوری
مدت زمان آماده سازی : ۵ دقیقه
مدت زمان پخت : ۹۵ دقیقه
زمان کل : ۱۰۰ دقیقه
برای : ۲ نفر

سوپ مرغ و برنج خامهای
طرز تهیه : برنج ، سینه مرغ خرد شده ، سیر ، مقداری نمک و فلفل را داخل قابلمهای بریزید. چند لیوان آب اضافه کنید و با حرارت متوسط اجازه دهید مرغ و برنج بپزند.
پیاز را خلالی خرد کنید و با مقداری روغن تفت دهید تا نرم شود. در ادامه گشنیز خرد شده ، زیره ، دارچین ، هل ، زردچوبه و زنجبیل را اضافه کنید و تفت دهید تا پیاز سرخ شده و ادویه ها جذب پیاز شود. سپس خامه را اضافه کنید و از روی حرارت بردارید.
مخلوط پیاز و خامه را به مرغ و برنج پخته اضافه کنید و پس از اینکه 2 دقیقه با حرارت ملایم جوشید سوپ را در ظرف بکشید و سرو کنید ( میتوانید به جای خامه از شیر استفاده کنید ).