webpaz logo
جستجو

سوپ مرغ

 

مواد لازم :
سینه مرغ 1 عدد برنج 1/2 لیوان پیاز 1 عدد گشنیز خرد شده 1 قاشق غذاخوری خامه 4 قاشق غذاخوری سیر 2 حبه زیره 1/2 قاشق چایخوری دارچین 1/4 قاشق چایخوری پودر هل 1/4 قاشق چایخوری زنجبیل 1 قاشق چایخوری  زردچوبه 1/4 قاشق چایخوری

مدت زمان آماده سازی : ۵ دقیقه

مدت زمان پخت : ۹۵ دقیقه

زمان کل : ۱۰۰ دقیقه

برای : ۲ نفر

تصویر

سوپ مرغ و برنج خامه‌ای

 

 

عکس

 

طرز تهیه : برنج ، سینه مرغ خرد شده ، سیر ، مقداری نمک و فلفل را داخل قابلمه‌ای بریزید. چند لیوان آب اضافه کنید و با حرارت متوسط اجازه دهید مرغ و برنج بپزند.

 

تصویر

 

پیاز را خلالی خرد کنید و با مقداری روغن تفت دهید تا نرم شود. در ادامه گشنیز خرد شده ، زیره ، دارچین ، هل ، زردچوبه و زنجبیل را اضافه کنید و تفت دهید تا پیاز سرخ شده و ادویه ها جذب پیاز شود. سپس خامه را اضافه کنید و از روی حرارت بردارید.

 

مخلوط پیاز و خامه را به مرغ و برنج پخته اضافه کنید و پس از اینکه 2 دقیقه با حرارت ملایم جوشید سوپ را در ظرف بکشید و سرو کنید ( میتوانید به جای خامه از شیر استفاده کنید ).

 

آخرین آموزش ها
برترین ها