webpaz logo
جستجو

کیک انجل نارگیلی شکلاتی

مواد لازم :
سفیده تخم مرغ : 6 عدد شکر : 170گرم آرد سفید : 75 گرم پودر کاکائو : 20 گرم پودر نارگیل : 30گرم نمک : یک پنس کرم تارتار : نصف قاشق چای خوری وانیل : یک چهارم قاشق چای خوری بکینگ پودر : یک قاشق چای خوری شکلات تخته ای : 200گرم شیر : یک لیوان گردو خرد شده : یک استکان


ابتدا سفیده های تخم مرغ رو توی ظرف مناسب میریزیم و با هم زن کمی هم می زنیم تا یک دست بشه. حالا کرم تار تار رو بهش اضافه می کنیم و با دور تند هم زن کمی هم می زنیم. نصف شکر مون رو بهش اضافه می کنیم و شروع به هم زدن می کنیم. تا جایی که سفیده ها کاملا فرم بگیرن. توی ظرف جدا آرد و پودر کاکائو و بکینگ پودر و نمک رو سه بار الک می کنیم و بقیه شکر مون و پودر نارگیل رو بهش اضافه می کنیم. سفیده های تخم مرغ که فرم گرفت حالا مواد خشک رو کم کم بهش اضافه می کنیم و با لیسک به آرومی هم می زنیم. خیلی مهمه که طوری هم بزنیم که پفه سفیده ها نخوابه.


یه قالب 18سانتی متری رو با کمی روغن چر می کنیم و مواد کیک رو توش می ریزیم و کیک رو توی فری که از قبل با دمای 170درجه گرم شده می ذاریم به مدت 30 دقیقه بپزه.

کیک انجل نارگیلی


برای لایه میانی کیک مون نیاز به گاناش داریم. برای تهیه گاناش شکلات تخته ای مون رو توی شیر گرم می ریزیم و میذاریم کمی بمونه تا شکلات ها مون نرم بشن و بشه راحت تر هم زد.شکلات ها که نرم شدن و قابل ترکیب شدن شد حالا شیر رو روی حرارت میذاریم و مرتب هم می زنیم تا شیر حالت غلیظ تری به خودش بگیره و غلظت گاناش رو داشته باشه. از روی حرارت بر میداریم. حالا کیک مون رو از فر در میاریم و اجازه میدیم تا خنک بشه. خنک که شد اون رو به دو نیم از وسط نصف می کنیم ووسط کیک رو گاناش و گردو خورد شده می زنیم. برای روی کیک هم از گاناش استفاده می کنیم و به داخواه تزیین می کنیم.

کیک انجل نارگیلی

آخرین آموزش ها
برترین ها
آب انار گیری دستی چدنی ۱۲۹/۰۰۰