کوکو لوبیا سبز
بانوان گرامی با یک غذای خوشمزه و سرخ کردنی در خدمتتون هستم این غذا رو میتونید در وقتهای که عجله دارید و میخواهید یک غذای خوب ارایه بدید درست کنید.
ابتدا لوبیا ها را میشوریم و ابتدا و انتهای ان را جدا میکنیم و ریز خرد کرده (هر چه ریزتر باشه ظاهر بهتری داره داخل غذا) و با نصف لیوان اب روی شعله کم قرار میدهیم تا نرم بشن و ابش گرفته بشه (روی مواد ابکش شده دیگه اب نگیرید) در صورت تمایل یک عدد هویج را نیز رنده میکنیم میشه خرد کرد اما رنده کردن بهتره (وجود هویج باعث شیرین شدن کوکو نمیشه اگه به این خاطر استفاده نمیکنید)
4عدد تخم مرغ را در یک ظرف هم میزنیم (اگه تعداد تخم مرغها را زیاد کنیم کوکو سنگین میشه و کمتر بریزیم دون دون میشه) و ادویه ها (که شامل زردچوبه و فلفل قرمز) و فلفل دلمه خرد شده را به آن اضافه کنید.
سیب زمینی را پوست گرفته و ریز خرد کرده و سرخ میکنیم و اجازه بدید خنک بشه.
در یک ظرف بزرگ لوبیا و سیب زمینی و هویچ را مخلوط کند و در اخر تخم مرغ و نمک را اضافه کنید و خوب هم بزنید تا یکدست بشه.
داخل ظرفی روغن بریزید و بذارید روغن داغ بشه و مواد رو اضافه کنید و با پشت قاشق خوب تخت کنید. مواد و زیر شعله را کم کنید تا زیرش برشته بشه و بعد روی کوکو رو برش بزنید و برگردونید تا طرف دیگه هم خوب سرخ بشه. اگه ماهی تابه دو طرفه داشته باشید که خیلی بهتره و میتونید روی کوکو برشی اصلا ایجاد نکنید و شکل قالبتون در بیاد.
میتونید با گوجه و خیار شور میل کنید.
نوشه جان