webpaz logo
جستجو

پودینگ شکلات غلیظ

مواد لازم :
شکلات تلخ : 50 گرم آرد ذرت : 2 ق غ خامه پرچرب : 440میلی لیتر شکر : 95گرم وانیل : 1 ق چ پودر کاکائو : 36گرم خامه : مقداری شیر : 75میلی لیتر نمک : مقداری

به نام خداوند بخشنده مهربان

سلام و درود خدمت تهاراجدوستان عزیز و با سلیقه ام

امیدوارم حالتون خوب باشه

در خدمت شما هستم با دستور یک دسر عالی و خوشمزه

پودینگ شکلات غلیظ

این پودینگ بسیار شیرین و خوشمزه خوراکی مورد علاقه همه افراد بوده  و درست کردن ان هم بسیار اسان و راحت است.

می توانید با ریختن ان در لیوان های بلند شربت خوری و تزیین روی ان با خامه ی زده شده ی شیرین و شکلات رنده شده ان را فانتزی کنید. اماااااا پیشنهاد من به دوست داران شکلات اینستتتت کهههه خامه را به کل فراموش کنید و رویش فقططط شکلات بریزید و ببینید که چطور عاشق این دسر خواهید شد.

حالا با من همراه باشید تا این دسر عالی و خوشمزه رو با هم درست کنیم و حسابی لذت ببریم.


در یک کاسه کوچک و گود اب و ارد ذرت را بریزید و با همزن مفتولی خوب ان ها را هم بزنید تا ارد در اب به طور یکدست و صاف حل شود. ارد نباید در اب گلوله گلوله باشد.

حالا این ترکیب را کنار بگذارید.

پودینگ شکلات غلیظ


حالا یک قابلمه دسته دار متوسط و سنگین را انتخاب کنید و درون ان شکر و کاکائو و نمک را بریزید و با هم ترکیب کنید. شیر را در ظرف دیگری بریزید و گرمش کنید.سپس شیر گرم را به موادمان اضافه می کنیم و با استفاده از یک قاشق چوبی ان ها را با هم مخلوط می کنیم. در نهایت خمیری صاف خواهیم داشت. قابلمه را روی شعله گاز بگذارید و زیر گاز را روی حرارت متوسط تنظیم کنید.

اجازه دهید به مدت دو الی سه دقیقه روی گاز بماند تا مواد داخل ان به جوش اید. گاهی مواد را هم بزنید تا ته نگیرد. حالا شکلات تلخ را خورد کنید و به مواد بالا اضافه کنید و هم بزنید تا با حرارت مواد داخل قابلمه شکلات ها اب شود.

اجازه دهید به مدت پنج دقیقه قابلمه روی شعله باشد. هر از گاهی پودینگ را هم بزنید تا به جوش بیاید.

پودینگ شکلات غلیظ


خامه را به کمک همزن برقی بزنید تا شکل بگیرد. حالا در این مرحله ارام ارام خامه را به موادمان اضافه می کنیم و تند تند هم میزنیم تا خامه نبرد.

سپس ترکیب حاوی ارد ذرت و اب را به ان اضافه می کنیم و هم می زنیم تا مواد با هم ترکیب شوند. همانطور که قابلمه روی حرارت است، بگذارید به مدت سه الی پنج دقیقه روی حرارت بماند. پودینگ را با کمک قاشق از کف ظرف هم بزنید تا پودینگ به کف ظرف و یا گوشه های قابلمه نچسبد و بسوزد.

حالا شعله را کم کنید و بگذارید به مدت یک دقیقه بپزد. هر از گاهی ان را هم بزنید.


قابلمه را از روی شعله بردارید.

به مواد داخل قابلمه یک قاشق چای خوری اسانس وانیل اضافه کنید و هم بزنید.

پودینگ شکلات غلیظ


پودینگ را درون کاسه سرو و یا همان کاسه های سرو یک نفره به کمک ملاقه بریزید. برای جلوگیری از سفت شدن روی ان و یا شکل گیری یک لایه روی پودینگ، یک کیسه پلاستیکی و یا کاغذ روغنی روی سطح پودینگ قرار دهید و بپوشانیدش.

به این ترتیب پودینگ شما هم چنان همان بافت خامه ای و نرم را خواهد داشت و سفت نمی شود.

کاسه ها را داخل یخچال قرار دهید و به مدت چند ساعت زمان دهید تا کاملا خنک شود.

هر موقع که خواستید پودینگ ها را سرو کنید، ان ها را از یخچال خارج کرده و رویش را با هر ان چه که مورد علاقه تان بود تزیین کرده و نوش جان کنید.


می توانید برای تزیین پودینگ شکلاتی غلیظ از خامه زده شده شیرین و ترافل های رنگی کمک بگیرید و یا کلا شکلات تلخ را اب کنید و روی پودینگ ها بریزید و بعد مقداری بادام و یا گردو را بشنید و مغزش را خورد کرده و روی شکلات اب شده بریزید. تمام این کار ها سلیقه ای می باشد.

برشته یا خورد کردن اجیل ها باعث بیشتر شدن طعم ان ها می شود. می توانید اجیل ها را خورد کنید و بعد روی سینی فر پخششان کنید و ده دقیقه به دمای 180درجه داخل فر برشته شان کنید.

آخرین آموزش ها
برترین ها
اسپری مرکبات ۱۵/۰۰۰