webpaz logo
جستجو

بیسکوییت کرم دار

مواد لازم :
روغن مایع : 40 گرم پودرقند : یک لیوان نشاسته ذرت : نصف لیوان تخم مرغ : یک عدد پودر کاکائو : 4 قاشق غذا خوری وانیل : 5 گرم بکینگ پودر : یک چهارم قاشق چای خوری آرد سفید : دو لیوان و نیم پودرقند : 2 لیوان کره : 320 گرم


ابتدا 120 گرم کره رو با یک لیوان پودر قند مون خوب هم می زنیم. با هم زن با دور تند هم می زنیم تا یک دست بشه و نرم و پفکی بشه. بعد تخم مرغ مون رو اضافه می کنیم و خوب هم می زنیم تا ترکیب بشه. پودر کاکائو و نشاسته ذرت رو هم اضافه می کنیم و خوب هم می زنیم. حالا روغن مایع رو اضافه می کنیم و خوب باز هم می زنیم. آرد و بکینگ پودر و 5 گرم از وانیل رو با هم ترکیب می کنیم و سه بار الک می کنیم تا خوب یک دست بشه. حالا آروم به مخلوط مون اضافه می کنیم و با لیسک هم می زنیم. نیازی به ورز دادن خمیر نیست. این خمیر نیاز به استراحت نداره.



خمیر رو میز کار با استفاده از وردنه باز می کنیم و با قالب اون رو قالب می زنیم. توی سینی فر می چینیمشون. فر رو از قبل با دمای 170 درجه گرم می کنیم. می ذاریم بیسکییت ها به مدت 25 دقیقه بمونن تا بپزن. 

برای مواد میانی یا همون کرم وسط بیسکوییت ها اول 80 گرم کره رو با 200 گرم کره مخلوط می کنیم و خوب با هم زن هم می زنیم. وقتی که بافتش سبک شد حالا کمی وانیل اضافه می کنیم و باز ترکیب می کنیم. مواد رو می ذاریم داخل یخچال تات کمی سرد بمونه و بافتش خودش رو بگیره.

بیسکوییت



بیسکوییت ها رو از فر در میاریم و می ذ اریم تا کاملا سرئ بشه. از مواد کرم داخل قیف می ریزیم و روی بیسکوییت ها میریزیم و بیسکوییت ها رو روی هم می ذاریم تا کامل کرم بهش بچسبه. 

بیسکوییت

آخرین آموزش ها
برترین ها
ظرف غذای یک طبقه Lunch Box ۹۹/۰۰۰