webpaz logo
جستجو

آبگوشت کشک

آبگوشت از غذاهای سنتی ماست که تنوع زیادی داره. آبگوشت ساده، آبگوشت گندم و آبگوشت بزباش از معروف ترین انواع این غذای خوشمزه هستن. اما امروز میخوایم در مورد آبگوشت کشک صحبت کنیم. این آبگوشت که با کشک و بادمجان تهیه میشه در لرستان و در شهر اراک مرسوم هست. لرها بهش دوگوله دودارهم میگن. امیدوارم که از این دستور تهیه آبگوشت کشک استفاده کنید و لذت ببرید.

مواد لازم :
گوشت آبگوشتی 300 گرمنخود 1/2 پیمانهلوبیا سفید 1/2 پیمانهسیر 3 حبهبادمجان 2 عددپیاز 1 عددکشک غلیظ 1 پیمانهنعناع خشک، نمک و فلفل به مقدار لازم

مدت زمان آماده سازی : ۱۰ دقیقه

مدت زمان پخت : ۱۵۵ دقیقه

زمان کل : ۱۶۵ دقیقه

برای : ۴ نفر

تصویر آبگوشت کشک دوگوله دودار

 

 

طرز تهیه آبگوشت کشک دوگوله دودار

 

 

مرحله اول:

نخود و لوبیا را از شب قبل خیس دهید و تا روز بعد چند بار آب ان را تعویض کنید.

 

مرحله دوم:

گوشت، نخود و لوبیای خیس خورده، سیر و پیاز خرد شده را به همراه چند لیوان آب داخل قابلمه بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید تا مواد پخته شوند (در مدت زمان پخت نمک اضافه نکنید).

 

مرحله سوم:

بادمجان ها را خرد کنید و با مقداری آب بپزید و له کنید و پس از اینکه آبگوشت پخت بادمجان ها را اضافه نمایید. در آخر نیز کشک را بریزید و خوب مخلوط کنید. 10 دقیقه صبر کنید تا آبگوشت جا بیافتد.

 

مرحله چهارم:

حدود 3 قاشق غذاخوری نعناع را با مقداری روغن تفت دهید سپس نعناع داغ را به ابگوشت اضافه کنید و مخلوط نمایید. نمک و فلفل آبگوشت را نیز اندازه کنید. آب آبگوشت را از مایه آن جدا کنید. مایه آبگوشت را بکوبید و به همراه آب آبگوشت و مقداری نعناع داغ و کشک سرو کنید ( آب آبگوشت و کوبیده را در ظرف های جدا سرو کنید).

طرز تهیه سوپ رژیمی مرغ و سبزیجات

 

تصویر

 

نکته های کلیدی تهیه آبگوشت کشک:

این آبگوشت بسیار مقوی و خوشمزه است و اغلب در فصل سرد سال سرو میشود.

در صورت تمایل میتوانید 1 عدد سیب زمینی در زمان پخت به این آبگوشت اضافه کنید.

همچنین میتوانید بادمجان ها را سرخ کنید و پس از کوبیدن اضافه نمایید.

 

آخرین آموزش ها
برترین ها