webpaz logo
جستجو

املت خرما

 

مواد لازم :
خرما 12 عدد تخم مرغ 6 عدد مغز گردو  6 عدد کره 1 قاشق غذاخوری روغن ، نمک و فلفل به مقدار لازم

مدت زمان آماده سازی : ۵ دقیقه

مدت زمان پخت : ۲۰ دقیقه

زمان کل : ۲۵ دقیقه

برای : ۳ نفر

تصویر املت خرما

 

طرز تهیه املت خرما

 

ابتدا هسته خرماها را در بیاورید. خرما ها را به چند قسمت تقسیم کنید و به همراه گردو های خرد شده در کمی روغن و کره  تفت دهید.

 

پس از اینکه کمی رنگ خرماها تیره شد و بافت نرم تری پیدا کرد تخم مرغ ها را تک تک درون تابه بشکنید و با قاشق مخلوط کنید ، در انتها نیز به مقدار کافی نمک و فلفل بریزید و در ظرف مناسب به همراه نان سرو نمائید.

 

تصویر

 

 

نکته ها : این غذا مناسب برای صبحانه یا عصرانه است و بدلیل وجود خرما در این غذا خاصیت انرژی زایی بسیار خوبی دارد . میتوانید کره و مغز گردو را به کار نبرید ، حتی با خرما و تخم مرغ هم این غذا دارای طعمی فوق العاده است.

 

باید با حرارت ملایم این غذا را اماده کنید ، بدلیل وجود قند در خرما امکان سوختن ان زیاد است پس مرتب ان را چک کنید. میتوانید تخم مرغ ها را در ظرفی جداگانه بشکنید و پس از مخلوط کردن به خرماهای سرخ شده اضافه نمائید.

 

عکس

 

اندازه خرماها بستگی به خودتان دارد ، هرچه خرما ریز تر باشد زودتر سرخ خواهد شد.

 

آخرین آموزش ها
برترین ها