ته چین بادمجان و قارچ غذا با قارچ
گرچه ته چین مرغ شناخته شده ترین نوع ته چین ایرانی است، با ترفند تهیه ته چین میتوان مواد دیگری را هم لا به لای لایه های برنج و تخم مرغ زعفرانی پخت و به صورت قالبی زیبا در آورد. یکی از انواع این پلوی خوشمزه، ته چین بادمجان و قارچ است که خیلی هم مقوی و خوشمزه است.
مدت زمان آماده سازی : ۵ دقیقه
مدت زمان پخت : ۶۵ دقیقه
زمان کل : ۷۰ دقیقه
برای : ۴ نفر

طرز تهیه ته چین بادمجان و قارچ:
بادمجانها را پوست بگیرید و آنها را حلقه حلقه کنید. روغن را در تابه بریزید و آنها را سرخ کنید. قارچ ها را نیز خوب بشوئید و بصورت لایه لایه خرد کنید. در تابه دیگری آنها را با کمی روغن سرخ کنید و برای خوش طعم شدن آن 1 قاشق آبلیمو اضافه کنید. بادمجان و قارچ سرخ شده را کنار بگذارید.
برنج را بجوشانید و آن را زنده آبکش کنید. در یک کاسه زرده های تخم مرغ را با نمک و زعفران خوب با همزن مخلوط کنید، سپس ماست را اضافه کنید. روغن مایع را درون مخلوط بریزید و 1/3 از برنج آبکش شده را در مایه ته چین بریزید.
قابلمه نچسبی را حاضر کنید. مایه ته چین را در کف آن بریزید و آن را با قاشق صاف کنید. بادمجانهای سرخ شده را روی مایه ته چین بچینید. نصف برنج سفید را روی بادمجانها بریزید و این بار قارچهای سرخ شده را روی مواد قابلمه بریزید. برنج سفید باقی مانده را اضافه کنید و با پشت قاشق خوب آن را صاف کنید.
قابلمه را روی حرارت زیاد قرار دهید و هنگامی که صدای روغن به گوش رسید، حرارت را روی کمترین حالت قرار و اجازه دهید تا ته چین 40 دقیقه دم بکشد. برای تزئین این ته چین بسیار خوشمزه می توانید از زرشک و خلال بادام استفاده و نوش جان کنید!
طرز تهیه سس گاناش شکلاتی