webpaz logo
جستجو

کشک بادمجان

مواد لازم :
بادمجان : ۵ عدد کشک : ۲قاشق غذاخوری سیر : ۲ حبه متوسط پودر سیر : در صورت تمایل به جای سیر تازه استفاده شود پیاز : ۱ عدد بزرگ رنده شده زردچوبه : مقداری فلفل سیاه : مقداری نمک : مقدار کم روغن : به مقدار مورد نیاز نعناع خشک : ۱ قاشق مرباخوری پونه : نصف قاشق مرباخوری گردو خرد شده : دو قاشق غذاخوری کدو : سه عدد

سلام به همه ی همراهان عزیز هاراجی امروز قرار هست دستور تهیه کشک بادمجون رو توضیح بدیم.برای تهیه خوراک کشک بادمجان خوشمزه؛


 

ابتدا از چهار ساعت قبل بادمجان ها را پوست گرفته و در آب نمک قرار دهید تا هم سریع تر سرخ شود و هم روغن کمتری در حین سرخ شدن مصرف کند.سپس آنها را آبکش کنید و تابه را روی شعله ملایم قرار دهید و مقداری روغن درآن بریزید. برای آنکه بادمجان های نرم تری داشته باشید آنها را با شعله ی ملایم سرخ کنید.

کشک بادمجان


بعد از آنکه تمام بادمجان ها را سرخ کردید آنها را در درون ظرفی بریزید و با گوشت کوب به خوبی بکوبید تا کاملا نرم و یک دست شود. 

 

کشک بادمجان



پیاز ها را رنده کنید و روی شعله ی ملایم سرخ کنید و قبل از اینکه کامل طلایی شود؛ سیر رنده شده را اضافه کنید ( اگر میخواهید پودر سیر استفاده کنید آن را در مرحله ی بعد به غذا اضافه کنید تا در اثر پخت بوی آن گرفته نشود.) و به آن زردچوبه و فلفل بزنید و  سبزی نعنا خشک و پونه را به آن اضافه کنید و بعد از گذشت ۱ دیقه از روی شعله آن را بردارید تا سبزی ها نسوزد.(در این مرحله از افزودن نمک بپرهیزید زیرا کشک شور است و ممکن است بعد از افزودن آن غذای شما شور شود.)


بادمجان های کوبیده شده را با پیاز داغ مخلوط کنید و به آن کشک اضافه کنید و همه ی محتویات را روی شعله ی ملایم به مدت ۵دقیقه قرار دهید تا غذا جا بیوفتد.(در این مرحله پودر سیر هم اضافه کنید و در صورت چشیدن غذا مقداری نمک یا کشک بیشتر به دلخواه خودتان می توانید اضافه کنید.)

سپس غذا را در ظرف ریخته و با گردو و نعنای تازه و پیاز داغ آن را تزئین کنید و نوش جان کنید.

کشک بادمجان

(نوع دیگری از کشک بادمجان وجود دارد که نعنا و پیاز داغ را با کشک و بادمجان ترکیب نمی کنند و صرفا در آن برای تزئین استفاده میکنند.اما بنظر من ترکیب پیازداغ  با  بادمجان کوبیده، طعم و عطر بهتری به غذا میدهد)

آخرین آموزش ها
برترین ها
عسل ریز هانی پات ۹۹/۰۰۰