حلیم بادمجان
بادمجان ها را سرخ می کنیم و پوست آن ها را می گیریم.
گوشت را با چاقو به چند تکه کوچک تر تبدیل می کنیم. پیاز را خرد می کنیم. در تابه روغن می ریزیم و بعد از داغ شدن، پیاز را در آن می ریزیم و کمی تفت می دهیم.
گوشت را به پیاز اضافه می کنیم و تفت می دهیم. سیر را خرد می کنیم و با نمک و زردچوبه به گوشت اضافه می کنیم. با آب و در صورت نیاز کمی آب، گوشت را می گذاریم تا خوب بپزد.
پس از پخت گوشت، استخوان هایش را جدا می کنیم و با گوشتکوب خوب آن را له می کنیم.
برنج را از قبل خیس می کنیم. آبگوشت را روی حرارت می گذاریم و برنج را داخل آبگوشت می ریزیم. بعد از اینکه برنج نرم شد، بادمجان های سرخ شده را به برنج اضافه می کنیم و منتظر می مانیم تا هر دو کامل پخته شود.
دو عدد پیاز را به شکل خلالی خرد کرده و سرخ می کنیم. نیمی از پیاز سرخ شده را در ظرف برنج و بادمجان می ریزیم. بادمجان و برنج را در این مرحله با گوشتکوب له می کنیم.
مواد حاوی بادمجان را روی گوشت می ریزیم و روی شعله قرار می دهیم. در این مدت مواد را به مدت پنج دقیقه فقط به یک سمت هم می زنیم.
کشک را به مواد اضافه می کنیم و همینکه یک غل زد آن را از روی حرارت بر می داریم. مغز گردو را در روغن کمی تفت می دهیم. نعناع داغ و پیاز داغ باقیمانده و مغز گردو تفت خورده را داخل حلیم می ریزیم و هم می زنیم.
حلیم بادمجان آماده شد. حالا باید با مغز گردو و نعناع داغ و پیاز داغ و کشک آن را تزئین کنیم.من که حلیم بادمجان خیلی دوست دارم، شما هم اگه درست کنید حتما دوست خواهید داشت.