webpaz logo
جستجو

حلیم بادمجان

مواد لازم :
بادمجان : 1.5 کیلو گوشت : 400 گرم نعناع داغ : به میزان لارم پیاز : 3 عدد برنج : 3 قاشق سوپخوری کشک : 5 قاشق سوپخوری نمک و فلفل : به میزان لازم روغن : به میزان لازم سیر : 2 حبه زردچوبه : به میزان لازم آبگوشت : 1.5 پیمانه آب : به میزان لازم


بادمجان ها را سرخ می کنیم و پوست آن ها را می گیریم.


گوشت را با چاقو به چند تکه کوچک تر تبدیل می کنیم. پیاز را خرد می کنیم. در تابه روغن می ریزیم و بعد از داغ شدن، پیاز را در آن می ریزیم و کمی تفت می دهیم.


گوشت را به پیاز اضافه می کنیم و تفت می دهیم. سیر را خرد می کنیم و با نمک و  زردچوبه به گوشت اضافه می کنیم. با آب و در صورت نیاز کمی آب، گوشت را می گذاریم تا خوب بپزد.


پس از پخت گوشت، استخوان هایش را جدا می کنیم و با گوشتکوب خوب آن  را له می کنیم.


برنج را از قبل خیس می کنیم. آبگوشت را روی حرارت می گذاریم و برنج را داخل آبگوشت می ریزیم. بعد از اینکه برنج نرم شد، بادمجان های سرخ شده را به برنج اضافه می کنیم و منتظر می مانیم تا هر دو کامل پخته شود.


دو عدد پیاز را به شکل خلالی خرد کرده و سرخ می کنیم. نیمی از پیاز سرخ شده را در ظرف برنج و بادمجان می ریزیم. بادمجان و برنج را در این مرحله با گوشتکوب له می کنیم.

حلیم بادمجان


مواد حاوی بادمجان را روی گوشت می ریزیم و روی شعله قرار می دهیم. در این مدت مواد را به مدت پنج دقیقه فقط به یک سمت هم می زنیم.


کشک را به مواد اضافه می کنیم و همینکه یک غل زد آن را از روی حرارت بر می داریم. مغز گردو را در روغن کمی تفت می دهیم. نعناع داغ و پیاز داغ باقیمانده و مغز گردو تفت خورده را داخل حلیم می ریزیم و هم می زنیم.


حلیم بادمجان آماده شد. حالا باید با مغز گردو و نعناع داغ و پیاز داغ و کشک آن را تزئین کنیم.من که حلیم بادمجان خیلی دوست دارم، شما هم اگه درست کنید حتما دوست خواهید داشت.

حلیم بادمجان

آخرین آموزش ها
برترین ها
عسل ریز هانی پات ۹۹/۰۰۰