قیمه بادمجان با بال مرغ
به نام خدا
سلام به هاراجی های گل و گلاب ...
بعد از اینکه زرد چوبه را تفت دادیم و از خامی در آمد رب گوجه فرنگی و بال مرغ را اضافه کرده و هم زده و خوب سرخ می کنیم.
لپه را پاک کرده شسته و درون قابلمه می ریزیم و هم می زنیم سپس آب و نمک را اضافه کرده و صبر می کنیم یه جوش بزند سپس در قابلمه را گذاشته تا خورش بپزد.
بعد از حدود 1 الی 2 ساعت خورش ما جا افتاده و روغن انداخته یکی از لپه ها امتحان کرده وقتی خوب زیر دندان له شد آبلیمو را اضافه کرده و 15 دقیقه دیگر می گذاریم بجوشد سپس از روی حرارت برداشته.
بادمجان ها را پوست گرفته و در اندازه های مورد نظر قاچ کرده و نمک می زنیم و در داخل آبکش لگن دار می گذاریم 1 الی 2 ساعت صبر می کنیم تا اگر بادمجان ها تلخ بودند نمک تلخی آن ها را بگیرد سپس داخل تابه روغن ریخته روی حرارت می گذاریم وقتی داغ شد بادمجان ها را می چینیم تا سرخ شوند.
بعد از سرخ شدن کامل بادمجان ها درون بشقاب سرو می گذاریم و خورش را نیز اضافه کرده و همراه پلو میل کنید.
نوش ... جان ...
می توانید از چند برگ قیصی خشک یا لیمو امانی در مرحله دوم اضافه کنید چون برای یک نفر بود من فقط از آبلیمو استفاده کردم.