webpaz logo
جستجو

خورشت قیمه بادمجان

مواد لازم :
گوشت خورشتی : یک بسته لپه : سه چهارم لیوان بادمجان : 4عدد گوجه فرنگی : 2عدد پیاز : 1عدد بزرگ رب گوجه : 2 قاشق غذاخوری زعفران دمکرده : 1قاشق غذاخوری نمک و فلفل : به مقدار لازم زردچوبه : 1 قاشق چایخوری ادویه کاری : 1 قاشق چایخوری زنجبیل : نصف قاشق چایخوری چوب دارچین : یک تکه گلاب : یک قاشق غذاخوری سیب زمینی : 1عدد روغن : به مقدار لازم آب : دولیوان سفیده تخم مرغ : 1عدد


لپه را از شب قبل خیس نمایید و یا اگر یادتان رفت می توانید آن را در آب چند دقیقه بجوشانید و دو بار آب آن را عوض کنید سپس آبکش کنید.


پیاز را نگینی خرد یا رنده کنید و در کمی روغن سرخ کنید. سپس گوشت خرد شده را اضافه نموده خوب تفت دهید.بعد رب گوجه فرنگی و زردچوبه و ادویه و فلفل و زنجبیل را اضافه کرده مجدداً تفت دهید.حال زعفران دم کرده و لپه ها را ریخته و با بقیه مواد مخلوط و خوب تفت دهید. 2لیوان آب اضافه کنید و چوب دارچین را نیز در آن بیندازید. حرارت را کم کرده درب ان را بگذارید تا خوب جا بیفتد.

خورشت قیمه بادمجان


در این حین بادمجانها را پوشت گرفته سر آنها را ببرید و اگر درشت بودند از وسط بصورت عمودی آنها را نصف کنید. طبق معمول برای جذب کمتر روغن و صرفه جویی در مصرف روغن از یک سفیده تخم مرغ استفاده کرده و بادمجان ها را به سفیده آغشته می کنیم و سپس در روغن سرخ می کنیم. و روی کاغذ جذب روغن قرار می دهیم.

خورشت قیمه بادمجان


گوجه ها را پوست گرفته درشت خرد کنید. و پس از یک ساعت و نیم پختن خورشت به همراه بادمجانها به خورشت اضافه کنید. و نیز یک قاشق غذاخوری پودر لیموعمانی به آن اضافه کنید.

خورشت قیمه بادمجان


پس از 15 دقیقه گلاب را به خورشت اضافه کرده و 5 دقیقه بعد آن را از روی شعله بردارید. برای تزیین خورشت و درصورت تمایل می توانید از سیب زمینی خلالی سرخ شده نیز استفاده نمایید.

 

 خورشت قیمه بادمجان

آخرین آموزش ها
برترین ها
تراش و پوست کن میوه و سبزیجات ۱۹/۰۰۰