خورشت قیمه بادمجان
لپه را از شب قبل خیس نمایید و یا اگر یادتان رفت می توانید آن را در آب چند دقیقه بجوشانید و دو بار آب آن را عوض کنید سپس آبکش کنید.
پیاز را نگینی خرد یا رنده کنید و در کمی روغن سرخ کنید. سپس گوشت خرد شده را اضافه نموده خوب تفت دهید.بعد رب گوجه فرنگی و زردچوبه و ادویه و فلفل و زنجبیل را اضافه کرده مجدداً تفت دهید.حال زعفران دم کرده و لپه ها را ریخته و با بقیه مواد مخلوط و خوب تفت دهید. 2لیوان آب اضافه کنید و چوب دارچین را نیز در آن بیندازید. حرارت را کم کرده درب ان را بگذارید تا خوب جا بیفتد.
در این حین بادمجانها را پوشت گرفته سر آنها را ببرید و اگر درشت بودند از وسط بصورت عمودی آنها را نصف کنید. طبق معمول برای جذب کمتر روغن و صرفه جویی در مصرف روغن از یک سفیده تخم مرغ استفاده کرده و بادمجان ها را به سفیده آغشته می کنیم و سپس در روغن سرخ می کنیم. و روی کاغذ جذب روغن قرار می دهیم.
گوجه ها را پوست گرفته درشت خرد کنید. و پس از یک ساعت و نیم پختن خورشت به همراه بادمجانها به خورشت اضافه کنید. و نیز یک قاشق غذاخوری پودر لیموعمانی به آن اضافه کنید.
پس از 15 دقیقه گلاب را به خورشت اضافه کرده و 5 دقیقه بعد آن را از روی شعله بردارید. برای تزیین خورشت و درصورت تمایل می توانید از سیب زمینی خلالی سرخ شده نیز استفاده نمایید.