مربا هلو انجیری
مواد لازم :
هلو انجیری : 3 عدد شکر : 3 قاشق غذا خوری آب : 1 لیوان گلاب : 1 قاشق مرباخوری
به نام خدا سلام به هاراجی های خوش اخلاق ... مهربون ...
ابتدا هلو ها را شسته پوست آن ها را گرفته ( برای راحت تر گرفتن پوست هلو انجیری می توانید آبی را در ظرفی ریخته و روی حرارت متوسط قرار دهید وقتی جوشید هلو انجیری ها را درون آن اضافه کرده بعد از 5 دقیقه بیرون آورید و بعد از خنک شدن خیلی راحت پوستش جدا می شود ) و از وسط نصف کرده هسته آن ها را جدا می کنیم.
بعد از 30 دقیقه جوشیدن شهد مربا قوام آمده و هلو انجیر ها کاملا پخته گلاب را اضافه کرده بعد از 5 دقیقه از روی حرارت بر می داریم و مربا آماده است.
اگر مقدار انجیر های شما زیاد است و مربای بیشتری قصد دارید تهیه کنید از پودر هل برای خوش طعم و خوش عطر کردن مربا می توانید استفاده کنید.
و هم چنین با قاشق تمیز و خشک مربا هلو انجیری را درون شیشه درب دار تمیز ریخته و در یخچال بگذارید.