پوره ماهی
مواد لازم :
فیله ماهی بدون استخوان 200 گرمپیازچه خرد شده 2 قاشق مرباخوریآب لیموترش 2 قاشق مرباخوریسس خردل 1 قاشق مرباخوریماهی دودی 200 گرمکره 1/2 فنجانفلفل 1/8 قاشق مرباخورینان باگت
مدت زمان آماده سازی : ۵ دقیقه
مدت زمان پخت : ۲۰ دقیقه
زمان کل : ۲۵ دقیقه
برای : ۴ نفر

پوره ماهی
طرز تهیه: یک قابلمه کوچک پر از آب را روی حرارت قرار دهید و فیله های ماهی را در آن بیندازید. اجازه دهید تا حدود 5 تا 10 دقیقه داخل آب جوش بپزد. سپس آنها را آبکشی کنید.
ماهی دودی، آب لیمو، سس خردل، پیازچه و فلفل را داخل میکسر یا مخلوط کن بریزید تا کاملا یکدست و آمیخته شوند. سپس فیله ماهی پخته را نیز اضافه کنید و تا جاییکه نرم و یکدست شوند مخلوط کنید.
پوره را در ظرف مناسبی بریزید و روی آن را با سلوفان بپوشانید و قبل از سرو به مدت 2 ساعت در یخچال نگهداری کنید. هنگام سرو پوره آن را درون نان باگت بریزید و نوش جان کنید.