نان تست فرانسوی با سبزیجات معطر و گوشت
گوشت را در تابه ایی بدون روغن کمی تفت دهید تا سرخ شود و دقت نمایید بیش از یک تا دو دقیقه طول نکشد سپس از تابه بردارید و به تکه های کوچک خرد کنید و کنار بگذارید.
یک ظرف پیرکس مستطیل را با کره به طور کامل چرب کنید سپس نان های سوخاری را که پوشش سوخاری را از آن ها جدا کرده اید به سه تیکه تبدیل کنید و به طور ردیفی و به شکل یک لایه ته ظرف بچینید و یک لایه از مخلوط تهاراجپنیرها روی نان های سخاری بپاشید.
سبزیجات را که شامل جعفری، ترخون، پیازچه میشود باهم مخلوط کنید و نمک و فلفل را هم به آن بیافزایید و یک لایه از سبزیجات را روی لایه پنیر قبلی بریزید و در پایان چند تکه گوشت اضافه کنید و باز هم پنیر ریخته و لایه بعدی نان را بگذارید این کار را ادامه دهید تا تهاراجمواد به اتمام برسد و لایه آخر نان سوخاری باشد.
تخم مرغ ها را در یک کاسه شکسته و شیر و مقداری نمک و فلفل اضافه کنید و خووب بهم بزنید
سپس مایه تخم مرغ را بر روی تمام محتویات ظرف پیرکس بریزید و در آخر مقداری پنیر پارمزان را روی تمام سطح مواد ریخته و روی ظرف را فویل آلمینیومی بگیرید و به مدت 48 ساعت در یخچال بگذارید. سپس خارج کرده و در فر 170درجه سانتی گراد به مدت 45 دقیقه بپزید. نوش جان