webpaz logo
جستجو

مرغ سوخاری

مواد لازم :
سینه مرغ : 4 عدد آرد سوخاری : 2 پیمانه آرد : 2 پیمانه تخم مرغ : 2 عدد ماست : نصف لیوان نمک،فلفل،زردچوبه : به مقدار لازم آبلیمو : به مقدار لازم روغن : به مقدار لازم پیاز : 1 عدد

سلام به تمام کدبانوهای عزیز و دوست داشتنی، از اینکه در هاراج همراه ما هستید و با نظرات خوبتان ما را در هرچه بهتر شدن یاری میکنید سپاسگذاریم. امروز برای شما طرز تهیه یک غذای سوخاری بسیار لذیذ را آماده کردیم که به همراه  چیپس و سالاد نیز خورده میشود و بسیار طرفدار دارد. همراه ما باشید.


برای تهیه این سوخاری بهتر است از سینه ی مرغ استفاده کنید زیرا لذیذتر است.البته برخی از  تیکه های ران مرغ استفاده میکنند که این کاملا سلیقه ایی است.ابتدا مرغ را بشویید و برش های نازک بزنید به قطر 1 سانت در یک ظرف مناسب ماست ومقداری آبلیمو بریزید و پیاز را هم رنده کنید و در آن بریزید و به آن ادویه بزنید و مرغ را به مدت نیم ساعت درون این ترکیب قرار دهید تا ترد شود و مزه دار بشود.

 

اکنون در ظرف مناسبی تخم مرغ ها را بشکنید و آن را با هم زن بهم بزنید و به ان نمک و فلفل و زردچوبه و ادویه کاری اضافه کنید.در ظرف دیگری آرد را بریزید و در ظرف جداگانه ی دیگر پودر سوخاری را بریزید.

 مرغ سوخاری


اکنون مرغ ها را از مواد در بیاورید و درون سینی بگذارید و با بیفتک کوب یا گوشت کوب چندضربه به آن بزنید تا کمی نازکتر شود.آن را درون آرد بغلتانید سپس آن را درون تخم مرغ بغلتانید و بعد درون پودر سوخاری و به همین ترتیب همه ی مرغ ها را آغشته به پودر سوخاری کنید.

 مرغ سوخاری


سپس مایتابه را روی شعله قرار دهید و درون آن به اندازه ی کافی روغن بریزید.اکنون مرغ ها را در مایتابه سرخ کنید و سپس مرغ های سوخاری را درون صافی بگذارید تا روغن اضافی آن گرفته شود. بعد آن را در ظرف مناسب ریخته و به همراه گوجه و خیارشور و سس سرو کنید.نوش جان

 مرغ سوخاری

آخرین آموزش ها
برترین ها
همبرگر زن دستی Progressive ۳۹/۰۰۰