سالاد میوه با ملون
از بین میوه های آبدار و خوشمزه تابستونی ملون میوه مورد علاقه منه. اگه شما هم به ملون علاقه دارید بد نیست این سالاد میوه با ملون رو امتحان کنید. توت فرنگی، موز، آبلیمو و نعنا در کنار ملون طعمی عالی ایجاد میکنن. همین طور میتونید کمی خامه یا شیر نارگیل به عنوان سس سالاد میوه استفاده کنید.
مدت زمان آماده سازی : ۱۵ دقیقه
مدت زمان پخت : ۵ دقیقه
زمان کل : ۲۰ دقیقه
برای : ۴ نفر

طرز سالاد میوه با ملون
فلفل ها را در یک هاون بکوبید. آب لیمو را بفشارید و عصاره را با شکر و فلفل مخلوط کرده، هم بزنید تا شکر حل شود. ملون را نصف کنید و با قاشق دانه ها را خارج کرده و آن را قاچ کنید. قاچ ها را به صورت عمودی برش بزنید و سپس چاقو را به درون گوشت فرو کرده و پوست را جدا کنید.
ملون را به شربت لیمو اضافه کنید. سر توت فرنگی ها را بریده و آنها را نصف کنید یا اگر بزرگ هستند به چهار قسمت تقسیم کنید. آنها را با ملون مخلوط کنید. این سالاد را می توان 12 ساعت قبل آماده کرد و تا زمان مناسب برای سرو به شکل سرپوشیده در یخچال نگهداری کرد.
هنگامی که سالاد آماده ی سرو شد، موز را پوست کنده، خرد کنید و به سالاد بیفزایید. برگ های نعنا را از ساقه جدا کرده و آن را خرد کرده و در کاسه بریزید. به خوبی آن ها را مخلوط کنید. سالاد را سرو کرده و در صورت تمایل با قاشق کمی خامه یا شیر نارگیل روی آن بریزید.
طرز تهیه سالاد سالسا مکزیکی
نکته های کلیدی تهیه سالاد میوه با ملون:
سرمای بیش از حد مزه ی سالاد میوه را از بین می برد. بنابراین بسیار مهم است که اجازه دهید ملون و توت فرنگی ها کمی بیرون از یخچال بمانند تا قبل از مصرف شاداب و زنده شوند.
اگر می خواهید سالاد را جلوتر از زمان سرو تهیه کنید، باید 30 دقیقه قبل از سرو آن را از یخچال خارج کنید.