webpaz logo
جستجو

شیرینی لبکوشن آلمانی

مواد لازم :
عسل : 300 گرم شکر : 15 گرم کره : 100 گرم تخم مرغ : 1عدد پودر کاکائو : 2 قاشق غذا خوری آرد سفید : 500 گرم بکینگ پودر : 15 گرم دارچین : یک قاشق چای خوری زنجبیل : یک قاشق چای خوری پودر هل : یک قاشق چای خوری زعفران : نصف قاشق چای خوری جوز هندی : نصف قاشق چای خوری


کره رو می ذاریم تا بیرون از یخچال بمونه تا نرم بشه. وقتی کره مون نرم شد حالا عسل و شکر مون رو توی یه قابلمه می ریزیم و کره نرم شده رو بهش اضافه می کنیم و هم می زنیم. خوب ترکیب می کنیم. قابلمه رو روی حرارت ملایم قرار می دیم و به طور مداوم با قاشق هم می زنیم تا کره خوب آب بشه و عسل و شکر باهاش ترکیب بشن. وقتی که مخلوط مون به نقطه جوش رسید از روی حرارت بر می داریم و اجازه می دیم تا خنک بشه.

آرد و بکینگ پودر و پودر کاکائو و جوز هندی و پودر دارچین و پودر هل و زعفران و پودر زنجبیل مون رو با هم ترکیب می کنیم و هم می زنیم تا خوب ترکیب بشه. حالا مواد خشک مون رو سه بار از الک ریز رد می کنیم تا کاملا مواد خشک مون یک دست بشه و گلوله ای داخلش نداشته باشه. وقتی که مخلوط شکر و عسل و کره مون خنک شد یه دونه تخم مرغ مون رو توی قابلمه می شکنیم و با هم زن خوب و با سرعت هم می زنیم تا تخم مرغ به خوبی توی مواد ترکیب بشه و مخلوطی یک دست به دست بیاد. حالا که تخم مرغ مون خوب ترکیب شد حالا مواد خشک مون رو به ترکیب اضافه می کنیم.

مواد خشک مون رو در سه مرحله به مخلوط مواد خمیر اضافه می کنیم و به آرومی هم می زنیم. کم کم آرد رو اضافه می کنیم. وقتی که مواد خشک مون به خوبی توی مخلوط ترکیب شد در نهایت یک خمیر چسبنده ولی لطیف خواهیم داشت. روی میز کار رو کمی آرد می پاشیم و خمیر رو روی میز قرار می دیم و ورز می دیم. کمی که خمیر رو ورز دادیم خمیر رو توی کاسه چرب شده قرار می دیم و روش رو می کشیم و می ذاریم تا به مدت یک ساعت داخل یخچال بمونه و استراحت بکنه.


بعد از یک ساعت استراحت خمیر مون رو از داخل یخچال در میاریم و از کاسه چرب شده درش میاریم. حالا کمی از میزان چسبندگی خمیر کم تر شده. خمیر مون رو بین دو تا کاغذ روغنی یا نایلون قرار می دیم و با وردنه به آرومی خمیر رو باز می کنیم. قطر مناسب خمیر بری این شیرینی حدود پنج یا شش میلی متر هست. وقتی به قطر مورد نظر رسیدیم. با استفاده از خلال دندون چک می کنیم. خلال دندون رو به اندازه شش میلی متر علامت می زنیم. خلال رو توی خمیر فرو می بریم تا مطمئن بشم که خمیر به اندازه کافی قطور هست یا نه.

کاتر رو توی آرد می زنیم و خمیر رو باهاش قالب می زنیم. سینی فر رو کمی چرب می کنیم. شیرینی های قالب خورده رو توی سینی فر می چینیم. فر رو از قبل با دمای صد و هشتاد درجه روشن می کنیم و می ذاریم بمونه تا فر داغ بشه. وقتی که فر داغ شد سینی فر رو داخل فر قرار می دیم و می ذاریم تا خوب بپزن. مدت زمان لازم برای پخت شیرینی ها حدود ده تا دوازده دقیقه هست.


بعد از سپری شدن مدت زمان پخت شیرینی هامون سینی رو از داخل فر در میاریم و می ذاریم تا کاملا خنک بشه. بعد که شیرینی ها کاملا خنک شدن اون ها رو از سینی فر جدا می کنیم. شکلات تخته ای رو خورد می کنیم و توی ظرف مناسب می ریزیم و روی بخار آب قرار می دیم تا به روش بنماری آب بشه. خوب هم می زنیم تا یک دست بشه.

شیرینی ها رو به شکلات آب شده آغشته می کنیم و می ذاریم بمونه تا شکلات آب شده خودش رو بگیره. شیرینی ها رو توی ظرف مناسب می چینیم و با چایی سرو می کنیم.

میزان استفاده از جوز هندی باید کنترل شده باشه. میزان استفاده زیاد از جوز هندی مضره.

می تونید از مقدار نهایتا نصف قاشق چای خوری جوز هندی استفاده کنید.

شیرینی ها رو می تونید ساده و بدون روکش شکلات درست کنید.

حتما اجازه بدید که شیرینی ها کاملا خنک بشن بعد از سینی جدا شون کنید. چون سریع خورد میشن.

 

شیرینی لبکوشن آلمانی

آخرین آموزش ها
برترین ها
همزن و کف ساز مدل HONGXIN ۶۹/۰۰۰