webpaz logo
جستجو

خورشت قیمه

مواد لازم :
گوشت : 12تکه کوچک رب گوجه : 3تا4 قاشق غداخوری پیاز : یک عدد لپه : به مقدار دلخواه زردچوبه : به مقدار لازم نمک و فلفل : به مقدار لازم لیمو عمانی : 3عدد سیب زمینی : به تعداد دلخواه زعفران دمکرده : 3قاشق غذاخوری پودر دارچین : یک قاشق چای خوری هل : 2عدد روغن : به مقدار دلخواه پودر گل سرخ : به مقدار دلخواه

سلام 

امروز قراره یک خورش خوشمزه رو باهم درست کنیم هر چند که خورش قیمه یک غذای رایجه داخله کشورمون و همه خانما بارها اونو درست کردن اما داخل پخت این خورشت باید چند تا نکته رو رعایت کرد که خورش هم خوشرنگ بشه و هم خوش عطر دقیقا مثل قیمه های نذری که متفاوت با همه خورش های قیمه ایه که هر روز داریم داخل منزلمون درست میکنیم.


چند سیب زمینی رو به تعداد دلخواه پوست بگیرید و خلال کنید و داخل روغن سرخ کنید میتونید از خلال سیب زمینی اماده هم استفاده کنید.

خورشت قیمه

از گوشت گوساله یا گوسفند میتونید استفاده کنید و گوشت ها رو به تکه های کوچیک برش بزنید.

لپه ها رو خوب بشورید و داخل اب به مدت حداقل یک ساعت اجازه بدید خیس بخوره که هم راحتتر بپزه و هم نفحش گرفته بشه.

مقدار اب داخل قابلمه بریزید و روی شعله قرار بدید تا اب جوش بیاد بعد گاز رو خاموش کنید. سپس لیموهای عمانی رو که چند سوراخ روی انها ایجاد کردید رو داخل اب جوش بذارید و مدت یک ساعت بذارید داخل اب بمونه تا تلخی لیمو ها گرفته بشه بعد، از داخل اب خارج میکنیم و اب رو دور میریزیم.


پیاز رو پوست میگیریم و خرد میکنیم، میتونید رنده هم کنید هر چی که پیاز خورشت بیشتر باشه خوشمزه تر میشه اما خیلی هم زیاد نباشه که کلا طعم پیاز بگیره.

خورش قیمه

داخل قابلمه روغن میریزیم و پیازها رو سرخ میکنیم وقتی اب پیاز گرفته شد گوشت رو به پیازها اضافه میکنیم  و خوب تفت میدیم که رنگ گوشت سفید بشه و ابش خوب جمع بشه اینجوری طعم خامی گوشت گرفته میشه. سپس فلفل،گل سرخ، زردچوبه، رب گوجه فرنگی (برای بهتر شدن و خوشرنگ شدن غذا بهتره رب رو اول با مقداری روغن تفت بدیم چند دقیقه و سپس به موادمون اضافش کنیم) هل و دارچین رو اضافه میکنیم. در این مرحله نمک رو اضافه نکنید چون باعث میشه گوشت دیرتر بپزه و مقدار کمی تفت میدیم و بهش اب اضافه میکنیم و اجازه میدیم اب جوش بیاد و سپس شعله گاز رو کم میکنیم.

میزان ابی که اضافه میکنید بستگی به ظرف و مدت زمانی داره که گوشت میپزه من داخل قابلمه سنگی خورش درست میکنم و حداقل 4 ساعت زمان میدیم تا گوشت بپزه و خورش جا بیفته.

دوستان خورشی که با زودپز درست بشه طعمش با خورشی که مدت زیادی روی شعله کم بوده تا جا بیفته خیلی فرق داره. نیم ساعت قبل از اینکه شعله گاز رو خاموش کنیم زعفران دم کرده، نمک و لپه ای که داخل ظرفی دیگه پختیم و روی ابکش ریختیم و ابش رو گرفتیم رو به موادمون اضافه میکنیم .

وقتی که گوشت پخته شد خورش ما اماده و میتونید خلال های سیب زمینی رو به مواد اضافه کنید یا کنار ظرفی که سرو میکنید بذارید.

خورشت قیمه

نوش جان

 

آخرین آموزش ها
برترین ها
دستگاه پلمپ حرارتی کیسه ۶۹/۰۰۰