webpaz logo
جستجو

خورش ترشه تره گیلان

 

مواد لازم :
سبزی (جعفری، تره، گشنیز، خلواش، نعناع و کمی اسفناج ) 1 کیلوسیر 2 بوته کوچکبرنج 3 قاشق غذاخوریتخم مرغ 4 عددآب نارنج یا آبغوره 1 فنجان روغن یا کره 200 تا 250 گرمزردچوبه و فلفل و نمک

مدت زمان آماده سازی : ۱۵ دقیقه

مدت زمان پخت : ۴۵ دقیقه

زمان کل : ۶۰ دقیقه

برای : ۴ نفر

تصویر ترشه تره

خورش ترشه تره

 

طرز تهیه: سبزی را پاک کنید و خوب شسته و خیلی ریز خرد کنید. در یک قابلمه متوسط، سبزی،  برنج شسته شده و 3 لیوان آب بریزید و اجازه دهید تا مواد روی حرارت متوسط خوب بپزند.

 

سیر را پوست کنده و آن را با گوشت کوب له کنید.کمی نمک به سیر ها بزنید و آنها را در یک تابه کوچک با روغن یا کره سرخ کنید. اندکی زردچوبه اضافه کنید و سیر ها را خوب تفت دهید تا طلائی شوند.

 

هنگامی که سبزیها پخته شدند، نصف سیر سرخ شده را داخل آن بریزید. به باقی سیرها تخم مرغ اضافه کنید و هم بزنید. هنگامی که سرخ شدند، آنها را همراه با نمک و فلفل و آب نارنج به سبزی اضافه کنید تا یکی دو جوش بزند.

 

نکته: این خورش نباید زیاد آب داشته باشد. اگر خلواش در دسترستان نبود، می توانید آن را از دستور حذف کنید.

 

آخرین آموزش ها
برترین ها
آب میوه گیری دستی مرکبات ۱۹/۰۰۰