کیک لقمه ای انگور فرنگی
مواد لازم :
انگور فرنگی قرمز : 250 گرم آرد : 225 گرم جوش شیرین : نصف قاشق چای خوری تخم مرغ : 1 عدد شکر : 125 گرم شیر کم چرب : 200 گرم پودر کیک : 3 قاشق غذا خوری وانیل : کمی روغن صاف : 3 قاشق
برای تهیه کیک انگور فرنگی این عصرانه خوشمزه و لقمه ای که مناسب ترین دسر برای دورهمی های عصر است یک قالب مافین مناسب تهیه کنید و درون هر قسمت را با قالب های کاغذی مخصوص بپوشانید. بعد از آماده کرده قالب، فر را در 180 درجه ی سانتی گراد گذاشته تا گرم شود. در ادامه انگور فرنگی ها را از خوشه جدا کرده و با دقت شستشو دهید. وقتی که آماده سازی های لازم را انجام دادید دست به کار تهیه مواد کیک شوید.
آرد، جوش شیرین، وانیل و پودر کیک را با هم ترکیب نمایید. تخم مرغ را با شکر حسابی مخلوط کنید. روغن صاف قنادی و شیر را مخلوط کرده و ترکیب آرد را کم کم به آن بیفزایید و مرتب هم بزنید تا از گلوله شدن آرد جلوگیری شود. سپس انگور فرنگی ها را به آن اضافه کرده، خمیر به دست آمده را در قالب ها ریخته و سینی را به مدت 20 الی 25 دقیقه در قسمت وسط فر قرار دهید.