بیسکوییت ساقه طلایی
اول کره آب شده و پودر شکرمون رو داخل یه ظرف مناسب میریزیم و با هم زن با دو تند هم میزنیم تا کرم رنگ و بافتش سبک بشه. حالا تخم مرغ و وانیل مون رو کم بهش اضافه می کنیم. باز هم با هم زن خوب مخلوط می کنیم. توی ظرف جدا سبوس گندم آسیاب شده و آرد و نشاسته ذرت و بکینگ پودر و نمک رو می ریزیم و الک می کنیم تا خوب با هم ترکیب بشن. حالا به مخلوط مون اضافه می کنیم و خیلی کم در حد ترکیب شدن مخلوط شون می کنیم تا بافت لطیف خودش رو حفظ کنه. حالا خمیر رو درون یک سلفن می پیچیم و می ذاریم نیم ساعت توی یخچال تا استراحت کنه.
حالا بعد از نیم ساعت خمیر مون رو از یخچال در میاریم و شروع می کنیم به پهن کردن خمیر. خمیر رو بین دو تا سلفن می ذاریم و با وردنه پهن می کنیم. قطر مناسب برای بیسکوییت 3 میلی متر هست. حالا با قالب مناسب قالب می زنیم. توی سینی فر کاغذ روغنی می ذاریم و بیسکوییت ها رو توش می چینیم و با خلال دندون روش سوراخ درست می کنیم. حالا می ذاریم توی فر با دمای 180 درجه سانتی گراد به مدت بیست دقیقه بمونه.
حالا سینی رو از داخل فر در میاریم و میذاریم تا بیسکوییت ها سرد بشن. بعد توی ظرف مناسب سرو می کنیم. این بیسکوییت بی نهایت دل چسبه.