webpaz logo
جستجو

املت نخود سبز

تخم مرغ از اجزا جدا نشدنی صبحانه روزهای تعطیل است که به شکل های مختلف همیشه سر از سفره های صبحانه در می آورد. املت  اما شاید در این میان خوشمزه ترین نوع تخم مرغ صبحانه باشد. املت گوجه را همه ما میشناسیم ولی املت انواع دیگری هم دارد. مثلا املت سبزیجات که با فلفل دلمه و سبزیجات دیگر تهیه میشود و یا املت کالباس. امروز ولی میخواهیم طرز تهیه املت نخود سبز  یا همان نخود فرنگی را آموزش بدهیم.

مواد لازم :
نخود فرنگی پخته یا نیمه آماده 1 لیوان تخم مرغ 4 عدد نمک و فلفل مقدار لازم

مدت زمان پخت : ۲۰ دقیقه

زمان کل : ۲۰ دقیقه

برای : ۲ نفر

تصویر

 

 

طرز تهیه املت نخود فرنگی

 

 

عکس

 

داخل ماهیتابه مقداری روغن بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید تا داغ شود. تخم مرغ ها را داخل کاسه ای بشکنید ، نمک و فلفل اضافه کنید و کمی با چنگال بزنید تا تخم مرغ ها کف کنند. سپس داخل ماهیتابه بریزید و پخش کنید.

 

نخود فرنگی های پخته را روی تخم مرغ ها بریزید و کمی تکان دهید . صبر کنید تا املت خودش را بگیرد ، املت را تا نیمه تا کنید و پس از اینکه یک طرف طلایی شود برگردانید تا طرف دیگر نیز طلایی شود. سپس سرو کنید.

 

 

آخرین آموزش ها
برترین ها
ظرف غذای یک طبقه Lunch Box ۹۹/۰۰۰