املت نخود سبز
تخم مرغ از اجزا جدا نشدنی صبحانه روزهای تعطیل است که به شکل های مختلف همیشه سر از سفره های صبحانه در می آورد. املت اما شاید در این میان خوشمزه ترین نوع تخم مرغ صبحانه باشد. املت گوجه را همه ما میشناسیم ولی املت انواع دیگری هم دارد. مثلا املت سبزیجات که با فلفل دلمه و سبزیجات دیگر تهیه میشود و یا املت کالباس. امروز ولی میخواهیم طرز تهیه املت نخود سبز یا همان نخود فرنگی را آموزش بدهیم.
مدت زمان پخت : ۲۰ دقیقه
زمان کل : ۲۰ دقیقه
برای : ۲ نفر

طرز تهیه املت نخود فرنگی
داخل ماهیتابه مقداری روغن بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید تا داغ شود. تخم مرغ ها را داخل کاسه ای بشکنید ، نمک و فلفل اضافه کنید و کمی با چنگال بزنید تا تخم مرغ ها کف کنند. سپس داخل ماهیتابه بریزید و پخش کنید.
نخود فرنگی های پخته را روی تخم مرغ ها بریزید و کمی تکان دهید . صبر کنید تا املت خودش را بگیرد ، املت را تا نیمه تا کنید و پس از اینکه یک طرف طلایی شود برگردانید تا طرف دیگر نیز طلایی شود. سپس سرو کنید.