webpaz logo
جستجو

قرمه سبزی

مواد لازم :
پیاز : 1عدد متوسط رب گوجه : به مقدار لازم لوبیا چیتی : 200گرم نمک : به مقدار لازم فلفل : به مقدار لازم زرد چوبه : به مقدار لازم شمبلیله : به مقدار لازم سیر : 1عد روغن : به مقدار نیاز اب جوش : به مقدار لازم گوشت خورشتی : 300 گرم سبزی خورشتی : 500 تا 700 گرم

با سلام و احترام خدمت شما هاراجی های عزیز .



گوشت خوروشتی را در ظرف با روغن تفت دهید. پیاز  را نگینی خورد کرده و با گوشت تفت دهید. زمانی که پیاز و گوشت خوب تفت خوردند ادویه (نمک، زرد چوبه، فلفل) را به گوشت اضافه کنید. سیر را نگینی ریز خورد کرده و به مواد اضافه کنید تا تفت بخورد. رب گوجه و شمبلیله را به مواد اضافه کنید.



زمانی که رب گوجه خوب تفت خورد و رنگ داد لوبیا را که از قبل پخته اید به مواد اضافه کنید و 1 دقیقه زمان دهید تا سرخ شود و تفت بخورد. سپس سبزی خورشتی را به مواد اضاف کنید و خوب تفت دهید. سپس به مقدار نیاز اب جوش اضافه کنید و در ظرف را بگذارید. بعد از اینکه مواد به جوش امدند شعله را کم کنید و اجازه دهید غذا به خوبی جا بیوفتد. بعد از 45 دقیقه غذا حاضر است.

نوش جان

 

نکته 1: لوبیا را به دلیل وجود نفخ از قبل بخیسانید و بپزید تا نفخ ان از بین برود. همچنین نوع لوبیای مورد استفاده به سلیقه شما بستگی دارد. لوبیای قرمز قرمه سبزی شما را زیبا تر میکند.

نکته 2: سبزی استفاده شده در قرمه سبزی در مناطق مختلف ترکیب متفاوتی دارد. ممکن است بعضی از مناطق از سبزی محلی خود استفاده کنند.

نکته3: میزان تفت دادن سبزی ها بستگی به نظر شما دارد. هر چه سبزی را بیشتر تفت دهید رنگ غذای شما بهتر میشود و طعم دلچسپی به غذا میدهد اما باید بگویم که این کار باعث میشود خاصیت سبزی از بین برود.

 

آخرین آموزش ها
برترین ها
نگهدارنده درب قابلمه طرح آدمک ۱۹/۰۰۰