webpaz logo
جستجو

ماهی تیلاپیلا کبابی با پنیر پارمزان

مواد لازم :
پنیر پارمزان : 300 گرم ماهی تیلاپیا : 5 فیله سس مایونز : 2 قاشق غذا خوری آبلیمو : 3 قاشق ریحان : 1 قاشق نمک و فلفل سیاه : به مقدار دلخواه پودر سیر : به مقدار دلخواه

روی سینی فر آلومینیوم بگذارید و کمی کره روی آن بمالید. پنیر پارمزان، کره، مایونز و آبلیمو را درون ظرفی ریخته و هم بزنید. ریحان تازه خرد شده را با نمک، فلفل و پودر سیر را به ظرف اضافه کنید و مواد را با هم خوب قاطی کنید و ظرف را کنار بگذارید.فیله ها را روی سینی فر چیده و به مدت 5 دقیقه درون فر قرار دهید. ماهی ها را روی یکدیگر بگذارید و باز 3 دقیقه دیگر سینی را درون فر بگذارید. سینی را بیرون آورده و سس را روی فیله ها بریزید. دوباره سینی فیله ها را به مدت 5 دقیقه درون فر قرار دهید تا ماهی ها کبابی و سس روی آن ها برشته شوند.

ماهی تیلاپیلا کبابی با پنیر پارمزان

آخرین آموزش ها
برترین ها
ظرف تنقلات طرح کفشدوزک ۶۹/۰۰۰