webpaz logo
جستجو

مربای بهار نارنج خانگی

مواد لازم :
شکوفه بهار نارنج : 250 گرم شکر : 500 گرم آبلیمو : 1/4 قاشق چایخوری آب جوش : 2 پیمانه آب : به مقدار لازم

به نام خدا

 سلام به هاراجی های گل گلاب... باصفا...


ابتدا شکوفه های بهار نارنج را درون آبکش ریخته زیر شیر آب می گیریم تا گرد و خاک آن ها گرفته و تمیز شوند. 

مربای بهار نارنج خانگی


آب را درون قابلمه مناسبی ریخته و روی حرارت با شعله متوسط می گذاریم وقتی جوشیده شکوفه های بهار نارنج را اضافه کرده هم می زنیم 5 دقیقه بجوشد کافی است این کار باعث می شود تلخی آن ها گرفته شود سپس زود درون آبکش ریخته و درون قابلمه دیگری که حاوی آب سرد است می ریزیم تا پلاسیده و چروک نشوند و در آخر کار مربا زیبایی خود را داشته باشد.

این کار چند بار تکرار کنید هر بار یکی از شکوفه بهار نارنج را امتحان کنید تا مطمئن شوید تلخی آن ها گرفته شده است.

در آخر شکوفه های بهار نارنج را در آبکش ریخته تا خنک و آماده باشند.

 مربای بهار نارنج خانگی

مربای بهار نارنج خانگی

 

حال آب جوش را در قابلمه لعابی ریخته و روی حرارت با شعله متوسط می گذاریم و شکر را اضافه کرده و هم می زنیم تا شکر در آن حل شود سپس شعله را خاموش کرده تا کاملا شهد سرد شود.

 مربای بهار نارنج خانگی


حال شکوفه های بهار نارنج را به شهد سرد شده اضافه می کنیم و روی حرارت می گذاریم تا آرام آرام به جوش آید سپس آبلیمو را اضافه کرده و باید به مدت 90 ساعت با شعله ملایم بجوشد تا مربا جا افتاده و آماده شود.

سپس از روی حرارت برداشته بعد از سرد شدن با قاشق تمیز و خشک درون شیشه بریزید.

نوش ... جان ...

 مربای بهار نارنج خانگی

آخرین آموزش ها
برترین ها
دستگاه کوفته پیچ ۲۹/۰۰۰