نان قندی خانگی
ابتدا و برای شروع کار داخل یک ظرف نصف پیمانه آب ولرم و نصف پیمانه شیر ولرم را می ریزیم و به آنها 150 گرم شکر را اضافه می کنیم و مواد را خوب هم می زنیم تا شکر در مایعات ما حل شود و مواد ما کاملا یکدست شود.
سپس در ادامه نصف پیمانه روغن مایع را به مواد مرحله قبل یعنی مخلوط شکر و مایعات اضافه می کنیم و با قاشق آن را هم می زنیم تا مخلوط شوند و سپس برای خوش عطر شدن مقدار پودر هل و 2 قاشق غذاخوری گلاب را به مواد اضافه می کنیم و ان را هم می زنیم تا کاملا مواد ما قاطی شوند.
سپس 4 پیمانه آرد و نصف قاشق چایخوری بکینگ پودر را داخل یک ظرف می ریزیم و آنها را خوب مخلوط می کنیم و سپس مواد آردی را الک کرده و آنها را کم کم به مواد اضافه می کنیم و با لیسک آنها را خوب هم می زنیم تا مواد ما قاطی شوند و کم کم خمیر جمع شود و از ظرف جدا شود. این خمیر بخاطر نداشتن خمیر مایه احتیاج به ورز دادن و استراحت کردن ندارد. اکنون خمیر نان قندی ما آماده است.
سپس خمیر تهیه شده در مرحله قبل را برداشته و آن را روی یک میز آرد پاشی شده با کمک وردنه به شکل دایره ای یا مستطیلی و هر شکل دلخواهی پهن می کنیم و با کاتر خمیر را برش می زنیم. سپس رومال خمیر را درست می کنیم و برای این منظور مقدار کمی خامه و 1 عدد زرده تخم مرغ را با هم مخلوط می کنیم و آنها را با کمک قلمو روی نان می مالیم و سپس با چنگال روی خمیر نان را سوراخ هایی ایجاد می کنیم و در صورت تمایل روی نان را مقداری کنجد می ریزیم.
سپس کف سینی فر را کاغذ روغنی می گذاریم و خمیرهای آماده شده را با فاصله از هم کف سینی فر می چنیم و سینی را داخل فر از قبل گرم شده با حرارت 200 درجه سانتی گراد برای مدت 20 دقیقه قرار می دهیم تا نان بپزد و برای اینکه روی نان طلایی شود گریل را برای مدت 4 دقیقه روشن می کنیم. سپس سینی را از فر در می آوریم و بعد از سرد شدن نان را از روی کاغذ روغنی بر می داریم و آن را در ظرف مناسبی می گذاریم و این نان خوشمزه را برای صبحانه همراه با کره و پنیر و مربا و چای می خوریم و یا حتی آن را برای میان وعده بچه ها در مدرسه و یا برای عصرانه استفاده می کنیم. نوش جان
امیدوارم از طرز تهیه این نان شیرین و خوشمزه خوشتان آمده باشد و آن را در صورت تمایل درست کنید و استفاده کنید.