نان پوری هندی
آب را روی حرارت بگذارید تا ولرم شود سپس از روی حرارت برداشته، شکر را به آن افزوده هم می زنیم. سپس خمیر مایه را اضافه کرده صبر می کنیم تا پف کند.
آرد و نمک و بکینگ پودر را الک می کنیم تا خمیر صاف و یکدستی داشته باشیم. روغن را درون ظرف گودی می ریزیم سپس خمیر مایه پف کرده را به آن اضافه کرده و بعد آرد الک شده را کم کم و در چند مرحله در آن ظرف ریخته و هم می زنیم تا خمیری بدست بیاید که به دست نچسبد. اگر نیاز بود کمی به آن آرد می زنیم و حسابی آن را ورز می دهیم یا صد بار آن را درون ظرف یا روی میز تمیز می کوبیم. بعد ظرفی را چرب می کنیم خمیر را درونش قرار می دهیم و با درب بسته یک ساعت استراحت می دهیم.
بعد از یک ساعت خمیر را درآورده روی تخته را آرد پاشی می کنیم و خمیر را با وردنه باز کرده روی میز پهن می کنیم. با یک کاتر گردبر برش زده درون روغن داغ سرخ می کنیم. تنها نکته ای که باید رعایت شود این است که موقع سرخ کردن با ملاقه کوچکی روغن داغ را روی نان ها بریزید تا پف کنند.
نان ها را پس از سرخ شدن روی کاغذ جذب روغن بگذارید تا روغن اضافی آنها گرفته شود. این نان با سس کچاب تند بسیار خوشمزه خواهد بود. نوش جان