webpaz logo
جستجو

املت ماسالا هندی

 

مواد لازم :
پیاز 1/2گوجه فرنگی 2 عددگشنیز تازه یک دستهچیلی سبز 1 عددتخم مرغ 4 عددزردچوبه 1/2 قاشق چایخوریگرام‌ماسالا 1/2 قاشق چایخوریپودر زیره سبز 1/2 قاشق چایخوریبرگ اسفناج کوچک 50 گرملیمو 1/2کره 100 گرم

مدت زمان پخت : ۲۵ دقیقه

زمان کل : ۲۵ دقیقه

برای : ۲ نفر

ارزش غذایی: 351 Calories

تصویر املت ماسالا

 

املت ماسالا

طرز تهیه : پیاز را پوست بکنید و ریز خرد کنید. گوجه را دو نیم کنید، با قاشق دانه‌های گوجه را دربیاورید و دور بریزید؛ سپس گوجه را ریز خرد کنید. ساقه‌‌ها و برگ‌های گشنیز را نیز ریز خرد کنید. فلفل چیلی را دو نیم کنید ، دانه های آن را دور بیاندازید و فلفل را خرد کنید. 

 

تخم‌مرغ ها را در ظرفی بشکنید و خوب هم بزنید. سپس نمک، پیاز، گوجه، گشنیز، چیلی، زردچوبه، گرام‌ماسالا و زیره را اضافه کنید و خوب مخلوط کنید. 

 

برگ‌های اسفناج را در کاسه بریزید، با فشار دادن لیمو باندازه دلخواه آب لیمو به مخلوط اضافه کنید؛ و ظرف را کنار بگذارید. 

 

در ماهیتابه‌ای نچسب نصف کره را ریخته و روی حرارت ملایم آب کنید. سپس با ملاقه نصف مخلوط را در ماهیتابه بریزید. مخلوط را هم بزنید و ماهیتابه را کج کنید تا مایه بطور یکنواخت در همه جای ماهیتابه پخش شود. اجازه دهید املت چند دقیقه خوب بپزد. بعد آن را در ظرف سرو بسرانید. نصف املت را با برگ‌های اسفناج بپوشانید و سپس سمت دیگر املت را روی آن تا کنید. 

 

نصف دیگر مایه املت را نیز به همین ترتیب بپزید و بلافاصله بصورت گرم سرو کنید. 

 

آخرین آموزش ها
برترین ها
عسل ریز هانی پات ۹۹/۰۰۰