webpaz logo
جستجو

استانبولی

مواد لازم :
گوشت چرخ کرده : 300 گرم سیب زمینی : 2 عدد پیاز : 2 عدد گوجه فرنگی : 2 عدد نمک و فلفل : به مقدار لازم زردچوبه : به مقدار لازم آب : به مقدار لازم برنج : 3 پیمانه رب گوجه : 2 قاشق غذاخوری روغن : به مقدار لازم لوبیا سبز : به مقدار کم

استانبولی یکی از خوشمزه ترین غذاهای ایرانی است که بسیار راحت پخته میشود. این غذای لذیذ را میتوان با گوشت دلخواه پخت مثل گوشت مرغ و ... در اینجا ما استانبولی را با گوشت چرخ کرده آموزش میدهیم. این غذا را با ماست و سالاد و ترشی میتوان میل کرد. دارای موادی است که در همه خانه ها وجود دارد و نیاز به ماده اضافی برای خرید نیست و از دم دست ترین مواد برای تهیه این پلوی خوشمزه استفاده میشود.


ابتدا درون قابلمه ای تا نصف آب میریزم و میگزاریم تا بجوشد و سپس برنجی که از شب قبل خیس کرده ایم را شسته و داخل آب در حال جوش میریزیم تا نرم شود.

استانبولی


پیاز را ریز خرد میکنیم، سیب زمینی ها و گوجه فرنگی ها را نگینی خرد میکنیم ، لوبیا سبز را هم خرد کرده و هر کدام را جداگانه داخل ماهیتابه حاوی روغن سرخ میکنیم. تا وقتی که همگی سرخ و نرم شوند.


وقتی مواد سرخ شد با هم مخلوط کرده و در این میان گوشت را اضافه میکنیم و مقداری تفت میدهیم تا گوشتمان تغییر رنگ دهد و بپزد و نمک و فلفل و زردچوبه را هم اضافه میکنیم و تفت میدهیم. رب گوجه را هم اضافه کرده و تفت میدهیم و زیر شعله را کم میکنیم.

استانبولی


برنجمان را آبکش کرده و داخل قابلمه مقداری روغن ریخته و روی آن نان یا سیب زمینی میگزاریم و سپس یک لایه برنج و یک لایه از مواد ریخته و به همین ترتیب برنج و مواد را لایه به لایه روی هم میریزم و اجازه میدهیم تا دم بکشد. نوش جان

استانبولی

استانبولی

آخرین آموزش ها
برترین ها
همبرگر زن دستی Progressive ۳۹/۰۰۰