webpaz logo
جستجو

پاستا سوسیس ایتالیایی

 

مواد لازم :
پاستا 350 گرمروغن زیتون 1 قاشقسوسیس کوکتل تند 500 گرمپیاز متوسط خرد شده 1 عددسیر رنده شده 4 حبهآب مرغ 1 لیوانریحان خشک 1 قاشق چایخوریگوجه فرنگی خرد شده 400 گرماسفناج یا برگ چغندر 300 گرمپنیر پارمزان رنده شده 1/2 لیوان

مدت زمان آماده سازی : ۱۰ دقیقه

مدت زمان پخت : ۳۵ دقیقه

زمان کل : ۴۵ دقیقه

برای : ۶ نفر

ارزش غذایی: 423 Calories

عکس پاستا سوسیس ایتالیایی

پاستا سوسیس ایتالیایی

 

طرز تهیه: یک قابلمه پر از آب را روی حرارت قرار دهید و تقریبا 1 قاشق نمک در آن بریزید. پاستا را به مدت 8 تا 10 دقیقه در آن بجوشانید. سپس آن را آبکشی کنید.

 

در یک تابه روغن را حرارت دهید و سوسیس ها را درون آن خرد کنید (سوسیس ها خرد شوند و حلقه حلقه نشوند.) در 5 دقیقه آخر پیاز و سیر را اضافه کنید. سپس آب مرغ را همراه با ریحان و گوجه فرنگی را درون تابه بریزید و با مواد کمی مخلوط کنید.

 

مواد را 5 دقیقه روی حرارت ملایم بپزید تا آب غذا بچیند. اسفناج خرد شده را اضافه کنید و در تابه را روی آن قرار دهید. وقتی اسفناج کمی پخته شد، شعله را کم کنید و مواد را داخل تابه کمی هم بزنید. پاستا را به محتویات درون تابه اضافه کنید و سپس روی آن پنیر بریزید. سپس غذا را سریعا سرو کنید.

 

 

 

نکات: در این دستور غذا از نوعی سوسیس تند ایتالیایی استفاده می شود که طعم و شکل آن مشابه گوشت چرخ کرده ادویه زده شده است. بنابراین می توانید این غذای ایتالیایی را با گوشت هم درست کنید.

 

اگر آب مرغ در دسترس نداشتید می توانید 1 قرص عصاره مرغ را در 1 لیوان آب جوش حل کرده و از آن استفاده کنید.

 

آخرین آموزش ها
برترین ها
ظرف غذای یک طبقه Lunch Box ۹۹/۰۰۰