پیتزا ژاپنی پیتزای بدون خمیر پیتزا ژاپنی بدون خمیر
پیتزا ژاپنی
مواد لازم :
کاهو پیچ 1 عددآرد 1 لیوانتخم مرغ 1 عددآب 3/4 لیوانفیله مرغ خرد شدهقارچ، ذرت و نمک به مقدار کافی
مدت زمان آماده سازی : -۵ دقیقه
مدت زمان پخت : ۵ دقیقه

این پیتزا اوکونومیاکی نام دارد و بدون استفاده از پنیر پیتزا تهیه می شود.
طرز تهیه: برای تهیه خمیر این پیتزا ابتدا کاهو را خرد کرده و بشویید.
تخم مرغ را بشکنید و در حین هم زدن آب و آرد و کمی نمک را اضافه و خوب مخلوط کنید.
کاهو خرد شده را درون آن بریزید و خوب بهم بزنید تا یکنواخت گردد.
برای مواد درون خمیر هم ا فیله مرغ، ذرت، قارچ و به دلخواه گوجه فرنگی را خرد کنید و درون تابه ای ترجیحا تفلون بریزید.
بدین ترتیب هنگامی که مواد خوب پخته شدند، خمیر را به صورت دایره روی مواد بریزید و پس از مدتی آنها را برگردانید.