لازانیا
ابتدا مواد لازانیا را آماده می کنیم. به این ترتیب که پیاز را نگینی خرد کرده با کمی روغن تفت می دهیم. سپس گوشت چرخ کرده را اضافه و پس از کمی تفت فلفل دلمه ای ریزشده را اضافه با گوشت تفت می دهیم. بعد از سرخ شدن آنها نمک و فلفل و زردچوبه و ادویه و آویشن را اضافه می کنیم. سوسیس ها و قارچ ها را نیز که خرد کرده ایم جداگانه در روغن سرخ کرده و آنها را نیز به مواد گوشتی مان می افزاییم.به این ترتیب مواد گوشتی لابه لای پیتزا آماده است.
حال نوبت به آماده کردن ورقه های لازانیاست. قابلمه ای را بیشتر از نیمه آب کنید، مقداری نمک بریزید و بگذارید جوش بیاید. پس از آن که جوش آمد ورقه های لازانیا را در آن بگذارید تا بپزند.پس از 6 دقیقه آنها را آبکش کنید و روی آنها کمی آب سرد بگیرید. ورقه ها را به سرعت دور سبد آبکشی بچینید به گونه ای که به هم نچسبند.
حال سس مخصوص لابه لای لازانیا را آماده می کنیم. دو قاشق آرد را با مقداری کره تفت دهید و حدود دو لیوان شیر کم کم به آن اضافه کنید و بگذارید با حرارت کم بپزد تا غلیظ شود. اگر خیلی گوله گوله شد در آخر آنرا از صافی بگذرانید.
کف ظرفی که قرار است لازانیا را در آن درست کنید دو سه قاشق از سس بریزید و پخش کنید. ورقه های لازانیا را روی آن بچینید و دوباره مقداری از سس بریزید بعد از مواد گوشتی تان روی آنها ریخته پخش کنید سپس پنیر پیتزا روی آنها بریزید و دوباره ورقه های لازانیا، سس، مواد گوشتی، باز ورقه های لازانیا و بعد در آخر سس سفید و پنیر پیتزا.
درب ظرف را بگذارید و در فر که با حرارت 170 درجه سانتی گراد گرم شده قرار دهید. حدود نیم ساعت برای پخت لازانیا زمان لازم است. در آخر گریل را 5 دقیقه روشن کنید.