سوپ دال عدس
دال عدس نوعی عدس با دانه های ریز هست که رنگش نارنجی متمایل به قرمز است و گاهی به آن عدس قرمز هم گفته میشود. دال عدس خواص زیادی دارد از جمله این که عملکرد روده و معده را بهبود میبخشد و به مثل اشتها آور عمل میکند. از طرف دیگر به سیستم گردش خون هم کمک میکند. با این دانه های ریز خوشمزه میتوان غذاهایی خوشمزه و مقوی مثل سوپ دال عدس تهیه کرد. سوپ دال عدس طعمی شبیه به سوپ گوجه یا سوپ گوجه و ریحان دارد و در آن علاوه بر دال عدس از برنج، سیب زمینی و رب گوجه فرنگی استفاده میشود.
مدت زمان آماده سازی : ۱۰ دقیقه
مدت زمان پخت : ۵۰ دقیقه
زمان کل : ۶۰ دقیقه
برای : ۲ نفر

طرز تهیه سوپ دال عدس:
دال عدس را از 1 ساعت قبل خیس دهید. پیاز و سیر را خرد کنید و با مقداری روغن تفت دهید تا نرم شوند. سپس دال عدس خیس خورده ، کمی نمک و فلفل اضافه و مخلوط کنید.
سیب زمینی را پوست بگیرید و خرد کنید و همراه با رب گوجه فرنگی ، برنج نیم دانه و 4 لیوان آب به بقیه مواد اضافه کنید ( هر 10 دقیقه مواد را هم بزنید تا عدس ته نگیرد ). پس از اینکه سوپ جا افتاد آبلیمو و کره را اضافه کنید.
اگر دوست دارید سوپ نرم و یکدست باشد، میتوانید سوپ دال عدس را قبل از سرو در مخلوط کن میکس کنید.
نکته ها : بجای آب میتوانید از آب مرغ یا عصاره مرغ مخلوط با آب جوش استفاده کنید. در صورتی که احساس کردید آب غذا کم است میتوانید در زمان پخت سوپ مقداری آب جوش اضافه کنید.
سوپ مرغ ایتالیایی