webpaz logo
جستجو

ماکارونی

مواد لازم :
ماکارونی : نصف بسته گوشت چرخ کرده گوسفند : 150 گرم سویا : 150گرم فلفل دلمه ای سبز : 1 عدد نخود فرنگی : 150 گرم پیاز : 2 عدد رب گوجه فرنگی : 2 قاشق غذاخوری سیر : 2 حبه سیب زمینی : ۱عدد نمک،فلفل،زردچوبه : به مقدار لازم پودر سیر : به مقدار لازم پودرآویشن : به مقدار دلخواه


در مرحله ی اول ما دو عدد پیاز و دو حبه سیر را همونطور ک در دستور مواد لازم آورده شده است فراهم کرده م بعد از مرحله ی پوست گیری و پاک کردن پیاز ها و سیرها آنها رابه صورت خلالی یا نگینی یا هر فرم و شکل دلخواه خود خورد میکنیم و کنار دستمون آماده میذاریم، برای سرخ کردن پیاز ها تابه ای را آماده میکنیم و به مقدار لازم درون آن روغن میریزیم و بعد از اینکه روغن خوب داغ شد پیاز ها و سیر ها رو به روغن اضافه میکنیم و با ملاقه ای آن رو هم میزنیم، همونجور که داخل تصویر میبینین و روی تصاویر نیز توضیحات لازم به صورت خلاصه نوشته شده که برای بهتر و روشن تر شدن کار هست و دستور داخل آنها هم آورده شده.


پیاز ها و سیر هامون که یکم سرخ و طلایی شدن تو این مرحله بهش یه مقدار ادویه و مقداری زردچوبه و یکم فلفل سیاه را که قبلا آماده کنار گذاشتیم و تو دستور مواد لازم هم آورده شده را اضافه میکنیم و مواد داخل تابه را هم میزنیم و عمل تفت دادن را ادامه میدهیم که طعم خام پیاز گرفته شود و موادمون بخوبی سرخ شود وقتی به مرحله ی سرخ شدن رسیدن میریم به مرحله ی بعد که اضافه کردن مواد دیگس برای کامل شدن غذامون و خوشمزه ترشدن آن?.

ماکارونی


تو این مرحله گوشت چرخ کرده را که میتوانیم بجای سویا استفاده کنیم یا اینکه در کنارش سویا هم استفاده کنیم و سویایی که قبلا آماده کرده ایم را داخل تابه به پیاز داغی ک آماده کرده ایم اضافه میکنیم و به آن مقداری نمک، مقدار دلخواه پودر سیر، مقدار دلخواه آویشن اضافه میکنیم و دو قاشق رب برای قرمز شدن ماکارونی یا بیشتر برای قرمز تر شدنش که بستگی به سلیقه ی شما دارد داخل آن میریزیم و شروع میکنیم مخلوط را تا زمانی که همه ی مواد با هم قاطی شوند هم میزنیم و خوب قاطی میکنیم و نصف استکان داخل آن آب میریزیم و اجازه میدهیم تا موادمون خوب پخته شوند و تو این فرصت میریم سراغ ماکارونی، تصویر این مرحله را هم مشاهده کنید.


در مرحله چهارم میریم سراغ پختن رشته های ماکارونی پس یه قابلمه را تا نیمه پر آب میکنیم و یکم نمک داخل آب میریزیم و میذاریم تا آبمون ب جوش بیاد و غل بزنه تو این مرحله اضافه کردن نمک باعث میشه آب زودتر ب جوش بیاد پس باز هم بستگی به سلیقه ی خودتون داره٬ آب که به جوش اومد رشته های ماکارونی رو که قبلا با سایز دلخواه شکستیم یا همونطور سالم داخل قابلمه آب میریزیم در واقع اندازه ی آن دلخواه هست و صبر میکنیم که رشته ها نرم بشن به اندازه ای که نه خیلی زیاد نرم بشن ک ماکارونی خمیر بشه و نه اینکه خشک بمونن ک قابل خوردن نباشن.

تو این تایم میریم سراغ مخلوطمون و موادی که لازم داره رو به آن اضافه کنیم و ماکارونی هم تو این زمان نرم بشه. (درواقع نرم شدن ماکارونی رو میتونیم با خوردن اون تست کنیم و یه مقدار از آن را میخوریم اگر قابل خوردن بود و نرمی و سفتی آن به اندازه بود متوجه میشیم که زمان آبکش کردن آن فرارسیده) تصویر این مرحله هم ضمیمه شده میتونین مشاهده کنین.


در این مرحله ماکارونی را ک گذاشتیم تا به مرحله ی آبکش برسه نخودفرنگی و فلفل دلمه ای را که (من فلفل رو بصورت خلالی خورد کردم چون ب نظرم اینجوری قشنگتر بود?) آماده کرده ایم داخل تابه مخلوطمون میریزیم و مخلوط را هم میزنیم. (احتیاجی ب سرخ کردن نخود و فلفل ب صورت جدا نیست چون نرم میشن داخل مخلوط؛ ولی باز به سلیقه ی خودتون بستگی داره) شعله را خیلی کم میکنیم و اجازه میدیم مخلوط یکم جا بیفته.


تو این مرحله ک مخلوطمون آماده س و ماکارونی هم به مرحله آبکش رسیده رشته هارو آبکش میکنیم و ته قابلمه رو یکم روغن میزنیم و سیب زمینی هارو که به صورت ورقه ای هستش را ته قابلمه قرار میدیم و مخلوط رو لابلای ماکارونی درون قابلمه میریزیم.

ماکارونی


در مرحله آخر که درواقع مراحله دم کشیدن ماکارونی هستش اول قابلمه را روی شعله زیاد میگذاریم تا ته دیگ برشته و خوشمزه ساخته بشه بعد به مدت تقریبا چهل دقیقه ماکارونی را روی شعله کم میگذاریم تا دم بکشد؛ بعدش هم نوش جان کنین ماکارونی خوشمزه رو?.

ماکارونی

آخرین آموزش ها
برترین ها
نگهدارنده درب قابلمه طرح آدمک ۱۹/۰۰۰